lauantai 27. helmikuuta 2016

Smoky Saturday 20

Näillä näkymin viimeisestä Smoky Saturdaystä tuli semisti drag queen. Maanantaina aloitan uuden Makeup Monday-sarjan, joka jatkaa tuottua SS:n linjaa, mutta mukaan tulee myös hieman helpommin lähestyttäviä arkipäiväisempiäkin meikkejä. Toki mukaan pääsee jatkossakin jokunen uusi smoky.


Mukaan pääsi tietysti uutuuttaan hohtava Sleekin Original paletti! Siitä valikoitui pääväriksi violetti Royal (1), jota lätkin liikkuvalle luomelle. Kokeilin tässä meikissä teippitekniikkaa, jossa teipin palat liimataan silmän uklonurkkiin helpottamaan luomivärin levitystä oikeaan suuntaan. Sehän olikin todella näppärä jippo! Blush Professionalin paletista tumma violetti (2) päätyi luomivakoon kevyesti häivytettynä. Sen päälle tein vielä tarkemman rajan Sleekin London Rainillä (3).


Samainen London Rain päätyi vielä alaluomelle vaaleamman The Thamesin (4) kanssa miksattuna. Paesen mattavalkoista on kulmaluulla ja aivan silmän sisänurkassa. Ripsirajassa elf Cream Eyeliner ja alaluomella sisärajassa Avon SuperShock. Ripsillä on runsaasti MaxFactorin Masterpieceä ja irtoripset on Ardellin Demi Wispies.

Tykkään tästä koko ajan enemmän, mitä pidempään näitä kuvia pällistelen!

2 kommenttia:

  1. Violetti on värinä aina kiva :) teippiniksi toimii hyvin juhlameikissä tai silloin kun hamuaa meikkiin särmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja silloin kun silmät on eri paria :D Mulla tuppaa aina vasemman silmän kohdalla luomivärit valahtaa ulkonurkasta alemmas, niin teipillä saa helposti symmetriseksi molemmat silmät :)

      Poista