lauantai 13. helmikuuta 2016

Smoky Saturday 18

Tällä viikolla Smoky Saturday on ystävänpäivän aaton kunniaksi pinkki. Tämä tosin meinasin aiheuttaa harmaita hiuksia ja päätyä julkaisemattomaksi, niin kovan taistelun jouduin käymään, että sain meikin onnistumaan edes vähän sinne päin. Onneksi kerrankin kävi niin, ettei virheet näy kuvissa juuri lainkaan..


Koska en omista valkoista pohjustuottetta silmille, levitin aluksi vaaleaa luomiväriä melko liberaalisti kulmakarvoihin asti. Tämmöset kirkkaat sävyt saa paremmin esille, kun alla on jotain valkoista. Sen jälkeen arvoin eri nappien välillä ja päädyin tuohon, joka on ala kuvassa merkitty 1:llä. Sitä levitin liikkuvalle luomelle. Tummempaa fuksiaa (2) töpöttelin silmän ulkonurkkaan. Viistopäisellä siveltimellä koitin asemoida ruskeaa (3) silmän ulkonurkasta v-muodossa kulmaluulle. Tässä vaiheessa koko homma meinasi mennä aivan läskiksi ja piti hieman korjailla, mikä sekin osaltaan aiheutti ongelmia. Päädyin kuitenkin tekemaan vahvat rajaukset eflin Cream Eyelinerilla, ja noh, sekään ei toisen silmän osalta ottanut onnistuakseen, joten taas piti korjailla. Onneksi kuitenkin lopulta alkoi näyttää jo ihan siedettävältä.


Alaluomelle ihan ripsien tyveen pyyhkäisin vielä tuota samaa ruskeaa ja sen alle hetken mielijohteesta ajattelin väritellä elfin shimmer eyeliner kynällä, jossa valitettavasti ei ole sävyn nimeä näkyvissä. Se on kuitenkin semmoinen vaalea taupe. Ripsillä on Essencen I <3 Extreme vedenkestävänä. Kaikesta taistelusta huolimatta tästä tulikin lopulta ihan kiva.

Hyvää ystävänpäivää!

10 kommenttia:

 1. Odottelin jo millaista smokyä tänään. Minä yritin tehdä smokyä sinun innoittamanasi mutta noh...ehkä huomenna paremmin :) hieno on ja kyllähän ystävänpäiväksi pitää olla pinkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina ei voi tosiaan onnistua, mutta eikun uutta matoa koukkuun :)

   Poista
 2. Oih tosi kaunis meikki! Onnistunu hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Pinkki on väri, jota en osaa käyttää meikissä. Ehkä poskipunana vain, mutta onhan tämän mahtavan värikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pinkki on kyllä semmonen, että se tarvii ehdottomasti silmämeikissä tumman rajauksen kaverikseen, jottei näytä siltä kuin silmät olis vuotanu monta viikkoa putkeen. :D

   Poista
 4. Sydämellistä ystävänpäivää Marika. <3 Teit muuten ison palveluksen, sushihimo katosi kummasti, kun katselin sen Youtube videon, hih. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että siitä oli jotain hyötyä :D

   Poista