lauantai 6. helmikuuta 2016

Smoky Saturday 17

Blush Professionalin paletti pääsi nyt tosi toimiin, kun sain vihdoin toteutettua Pinterestistä bongaamani musta-sinisen meikin, jonka oli luonut Linda Hallberg. Tästä ei tietystikään tullut aivan identtinen, mutta enpä siihen varsinaisesti pyrkinytkään.


Homma lähti liikkeelle lisäämällä paletin tumminta sinistä (1) ylä- ja alaluomen keskiosaan. Mustaa levittelin sisä- ja ulkonurkkiin, sekä luomivakoon. Häivytin yläluomilta koko homman vaalealla oranssilla (4) saavuttaakseni saumattoman efektin. Lisäsin vielä yläluomen keskiosaan vaaleampaa sinistä (3). Rajaukset on tehty Avonin Supershock kynällä ja ripsillä yhdistelmä Avon Infinitize ja Essence I <3 Extreme.

Voisin vielä eiliseen postaukseen lisätä, että suurin puute tässä paletissa on se, että mukana ei ole tummempaa kirkasta sinistä, sen sijaan vaaleita sinisiä on senkin edestä.

2 kommenttia:

  1. Ooooh nyt on hieno meikki!! Tykkään! Käytin yhteen aikaan tosi paljon mustaa luomiväriä varjoksissa mutta sittemmin se on jäänyt. Olet häivyttänyt tosi hyvin tämän meikin :)

    VastaaPoista