perjantai 5. helmikuuta 2016

No nyt on värejä!Smoky Saturdaytä tehdessä on välillä tullut hieman ongelmia, kun omasta luomivärikokoelmasta on kaikki "värikäimmät" värit puuttunut. Ruskealla skaalalla on on tähän asti mentu, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Vaikka aloitinkin Smoky-sarjan sillä mielellä, että saan omista paleteistani tummimmatkin sävyt käytettyä, niin kummasti vain nälkä on kasvanut syödessä ja onkin tullut hinku saada luotua villimpiäkin smokeja kuin mitä ruskeaan painottuvalla väriskaalalla voi tehdä.

Tämän pohjustuksen jälkeen vihdoin asiaan, eli värillisten luomivärin tarpeeseen hankin pitkän pohdinnan ja tutkimuksen jälkeen Blush Professionalin 88 Eyeshadow Paletteen.


Tämä oli mielestäni hyvinkin edullinen laatuunsa ja sävyvalikoimaansa nähtynä (Pretty.fi verkkokaupassa hinta vain 15,99.) Harkitsin myös Sleekiä, mutta heidän valikoimassaan ei ollut palettia, jossa olisi ollut juuri ne sävyt, jotka halusin, joten oli helppoa päätyä tämmöseen "kaiken kattavaan" palettiin.

Värinapit on sopivan pieniä, joten nämä ehkä saa joskus jopa käytettyä loppuun. Mua vähän huvittaa youtuberit, jotka valittavat jonkun tietyn paletin luomivärinappien pientä kokoa, vaikka heillä olisi lähemmäs sata palettia kokoelmissaan. Tuskinpa sillä luomivärin koolla silloin on väliä, jos niitä ei kuitenkaan saa ikinä loppuun käytettyä.


En oikein tiennyt mitä odottaa tältä paletilta, koska en juurikaan löytänyt mitään arvosteluja (muuta kuin Blush Professionalin omia videoita), joten en osannut odottaa tämän olevan niinkin hyvä kuin miksi se osottautui. Luomivärit ovat enimmäkseen todella pehmeitä tuntumaltaan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Punasissa oli hieman enemmän kuivuutta havaittavissa, mutta ei toki kaikissa. Mielestäni kaikki paletin sävyt ovat todella pigmenttisiä, tosin musta ei ihan täysin mustaan sävyyn kykene, mutta se ei henkilökohtaisesti haittaa ollenkaan. Yllättävintä oli ehkä se, että jopa vaaleimmissa sävyissä oli ihan kunnolla pigmenttiä.

Ei tämä silti aivan täydellinen paletti ole! Kuten ehkä swatch-kuvista näkee, sävyt ovat melkoisen jauhoisia, vaikka tuntuma onkin todella "creamy".

Olen silti erittäin innoissani tästä, enkä malta odottaa, että pääsen lätkimään näitä naamaani :D Pointsit muuten Prettylle tuotteen hyvin pakkaamisesta!

6 kommenttia:

 1. Tässä kyllä riittää valikoimaa, värikkäitä meikkejä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä alkaa olla jo valinnanvaikeutta, että millä aloittaa :D

   Poista
 2. Kyllä tälläisen väripaletin kanssa on ihmeissään ja miettii mistä sitä aloittaisi ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletön meikki! Voisin kutsua merenneitomeikiksi, jotenkin niin ihana tuo turkoosinvihreä sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti oli varmaan tarkoitettu Smoky Saturdayhin? :) Kiitos kuitenkin, merenneitoa en olisi itse siitä heti keksiny, mutta kyllähän turkoosit ja siniset vievät heti merisiin tunnelmiin :)

   Poista