maanantai 29. helmikuuta 2016

Makeup Monday

Hyvää karkauspäivää! Katsoiko joku suoranlähetyksen Oscar-gaalasta? Minä heräsin noin puoli kolmelta aamuyöstä muutaman tunnin yöunien jälkeen. Nyt kun on jo kaksitoista tuntia hereilläoloa takana, niin voin kertoa, että kyllä väsyttää :D

Siitä huolimatta väkersin ensimmäisen meikin uuteen Makeup Monday -sarjaan, joka siis korvaa Smoky Saturdayn. Makeup Monday antaa vähän vapaammat kädet toteuttaa erilaisia luoviakin meikkejä, joten eiköhän mennä asiaan.


Homma lähti siitä, kun "löysin" omista kätköistäni Elfin Prism Eyeshadow -paletin, joka oli jo hieman päässyt unholaan, mikä on suuri harmi. Sitten bongasin Instagramissa tämän tyylisen meikin ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Päätin kuitenkin miksata uutuutta hohtavasta Sleekin Original paletista samankaltaisia sävyjä..


Molempien palettien A-sävyt päätyivät luomilla sisemmälle kolmannekselle sekä ylä- että alaluomelle. B-sävyt silmän keskelle niinikään ylös ja alas ja C:t ulkonurkkiin, jota myöskin alaluomelle. Kuvissa näyttää kuin alaluomella ulkonurkassa olisi pinkimpi sävy, mutta ihan sama violetti se on kuin yläluomellakin. Tuolla elfin violetilla C:llä on jännä taipumus näyttäytyä vähän eri sävyisenä katselukulmasta riippuen. Samaisesta paletista vaaleinta sävyä (1) kevyesti siänurkkaan. Koko homman häivyttelin vaalealla oranssihtavalla sävyllä. Lisäsin vielä Bella Pierren hohtoasiaa lisähohtoa tuomaan silmänkeskiosaan.

Rajasin silmät kevyesti viistopäsitä sivellintä ja rajauskynää käyttäen häivyttäen sisänurkkaan kohti. Ripsillä MaxFactor Masterpiece.

Tämä sopii paremmin ruskettunutta ihoa vasten, sillä huomaan ainakin omalla kohdallani, että lämpimät oranssit/pronssiset sävyt kaipaavat vähintäänkin aurinkopuuterin kaveriksi.

2 kommenttia: