maanantai 15. helmikuuta 2016

Beauty must-have!

Jos teidän siellä ruudun toisella puolella pitäisi nimetä joku tietty tuote, joka mielestänne jokaisella pitäisi olla, niin mikä se olisi? Enkä nyt tarkota mitään ympäripyöreetä kuten ripsiväri, tai kosteusvoide, vaan jotain jonkun tuotemerkin jotain tiettyä tuotetta.


Oma ääneni menisi Sleekin i-Divine Au Naturale paletille. Tavismeikkaajalle tämä on ihan loistava paletti (myös kauneusbloggaajille tai muille kosmetiikkaharrastajille!), varsinkin jos aikomus on hankkia vain ja ainoastaan yksi luomiväripaletti, jolla tulla toimeen. Hinta on siedettävä (myyntipaikasta riippuen n. 10-14€), ja sävyvalikoima sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön. Tämä onkin näkynyt usein Smoky Saturdayn pääosissa.


Myös kulmakarvat voi värittää tämän paletin sisällöllä. Olenkin usein tehnyt niin, että jos käyttämäni kulmakynä on ollut liian punainen kulloiseenkin hiusväriin nähtynä, olen sekoitellut tästä paletista sopivamman tuhkaisemman sävyn ja levittänyt sen kynän päälle taittamaan punaisuutta pois.

Sävyvalikoima on just eikä melkein juurikin siihen tarkoitukseen jos haluaa omistaa vain yhden paletin eikä meikkaa kovinkaan räikeästi. Sävyjä on vaaleasta mustaan, ja on mattaa, metallista ja helmiäistä.

Kuten kuvista näkee, omaa palettini on ollut kovassa käytössä, ja yleensä nappaan tämän mukaan matkoille, koska onhan se kuten nimestäkin voi päätellä, todella "sleek" ja mahtuu meikkipussiin mukaan.

6 kommenttia:

 1. Onpahan edullinen löytö ja juuri omat klassikkosävyt. Plussaa, että kulmatkin hoituu. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy tämä, kuten myös useita muita Sleekin paletteja. Nudevärit ovat aina niitä mihin voi luottaa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sävyt paletissa. Vai vaan yksi tuote. Mä sanoisin ehkä Bakelin Malic-seerumin, se voisi muuttaa aika monen elämän ja käsityksen ihonhoidosta. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tutustua tuohon tarkemmin :)

   Poista