keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Avon Infinitize

Viimeinenkin mascarajemman jäsen pääsee tänään vihdoin esittelyyn. Vuorossa on siis Avon Infinitize -ripsiväri, joka on ollut myynnissä jo jonkin aikaa, ja tilasinkin sen itselleni, koska äiti kehui sitä hyväksi.


Tämä on kyllä ollut hyvin miellyttävä tuttavuus käyttää. Ei ehkä ihan yhtä hyvä kuin oma Avon suosikkini Luxe Glamorous Lash Mascara, mutta hyvä kakkonen silti!

Harjaosa muistuttaa jotain keskiaikaista kidutusvälinettä, mutta ei kannata antaa sen hämätä, tämä nimittäin erottelee like no other! Ripsarimassassa on mukana pidentäviä kuituja, mutta en ole koskaan saanut niitä millään muullakaan pidentäviäkuitujasisältävälläripsivärillä asettumaan nätisti ripsien kärkiin. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen muutama kuitu oli varissut silmänalusille. Sitä ei kuitenkaan enää myöhemmin tapahtunut.


Koska tämä on vesiliukoinen, käytän tätä tietysti Misshan Power Fixin kanssa, ja tämä toimiikin sen kanssa erinomaisesti. Mutta koska tällä saa melko luonnolliset ripset ja tykkään tuuheammasta jäljestä, olenkin usein käyttänyt tätä yhdessä Essencen vesiliukoisen I <3 Extreme -ripsarin kanssa. Ne yhdessä tuovat mukavasti näyttävyyttä ripsiin. (Tosin olen todennut, että samanlaiseen tulokseen pääsee Maybellinen The Falsies -ripsarin kanssa).


 Yläkuvassa on kerros Infinitizea, ja kuten näkyy ripset on hyvin erotellut ja pysyvät kaarevina Misshan kanssa käytettynä.

Laitan tähän vielä tänä aamuna nopeasti napatun kuvan, jossa on käytetty yhdistelmä Infinitize + essence, tosin hieman tärähtäneenä. Niin ja mun uus tukka! :D

Päätin lauantaina napsasta noin 20cm pois pituudesta, koska kyllästytti ainainen hätänuttura. Lyhyet hiukset on toki hieman työteliäämmät saada edustuskuntoon, mutta "onneksi" mulla on niin ohut tukka, että ei mene kuin ehkä 5 min saada se kiharretuksi.

(Huomasin myös, että näytän ihan transvestiittimieheltä kameralla otetuissa kuvissa... :'D Thanks genes!)

8 kommenttia:

 1. Oi ihana tää uus tukka! Sopii tosi hyvin sulle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään tästä kyllä ihan älyttömästi :)

   Poista
 2. Ihanat hiukset ja ripsivärin tuloskin vakuutti. :)

  VastaaPoista
 3. Hiukset näyttää tosi hienoilta! Tosin en ole tätä blogis lukenut niin kauan, että tietäisin paljon sun edellisestä tyylistä. Tämä on kuitenkin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ollut suurimman osan elämästäni polkkatukkainen, mutta vasta aikuisemmalla iällä harhautunut pitkähiuksiseksi. Mutta kyllä tässä lyhyemmässä mitassa tunnen oloni kotoisammaksi :)

   Poista
 4. Just kokeilin ekaa kertaa Avonin ripsiväriä, joka oli Boost It!. En erityisemmin siitä vakuuttunut, mutta tämä näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans miettiny tuota Boost It!:iä, mutta alhainen hinta on hieman epäilyttänyt.

   Poista