maanantai 18. tammikuuta 2016

Vielä kerran essencen ripsareita


Loppukesästä hamstratut essencen ripsarit alkaa olla tämän I <3 Extremen myötä testailtu. Ostin silloin tuon pinkin vesiliukoisen version, vedenkestävä on joululoman satoa. Vesiliukoisessa on niin jännän mallinen harja, että halusin ostaa tämän myös vedenkestävänä, mutta mitä vielä! Hieman kyllä ihmettelin, kun ruuvasin tuon sinisen hylsyn auki ja sieltä paljastuikin ihan eri mallinen harja!


Kuvassa yläpuolella on vesiliukoinen I<3E ja alhaalla vedenkestävä. Haluaisin kyllä tietää mitä on essencen ympyröissä tuumittu, kun on päätetty tehdä näille erimalliset levitysvälineet.

Sinänsä kumpikaan harja ei ole toistaan kummosempi. Vesiliukoisessa tuo kärjen pallomainen osa toki tuo siihen jotain vähän extraa. Kärjellä onkin hyvä meikata aivan silmän nurkissa majailevat ripset.


Vesiliukoisella saa hieman extremempää jälkeä, mutta ei näistä mielestäni kumpikaan ihan nimensä veroista tuuheutta ripsiin tuo. Vedenkestävä ei aivan jaksa pitää ripsiä täydellisesti taivutettuina, vaan ne hieman suoristuu, ei kovin pahasti kuitenkaan.

Niin joo, vesiliukoisen pohjalla on tietysti käytetty vanhaa tuttua Misshan Power Fixiä.

Odotin ehkä tältä I <3 Extremeltä enemmän kuin sain. Näistä kumpikaan ei vetänyt vertoja Lash Princessille.

Mikä on oma essence ripsarisuosikkisi?

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä jännää, erilaiset harjat? Selvästi vesiliukoisella tulee parempaa jälkeä, mutta ihan kelpoa tuo toinenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kyllä aika kummallista :P

   Poista
 2. En ole testannut, kivaa kuitenkin on, että esim.nuorillekin on näitä edullisempia tuotteita Kubiss ja tämä, sillä olisi omassa nuoruudessa ollut kyllä mukavaa, että olisi saanut hyviä tuotteita halvalla. Essencen hiekkalakoista tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Meillä oli melkeinpä vain Lumene ja Maybelline nuoruudessa oli semmosia, joita tuli ostettua ja noh, nekään ei ihan halvimmasta päästä ollut.

   Poista
 3. Näitä en ole kokeillut, mutta yleensä Essencet ovat olleet aika hyviä. Vieläkin odottelen, että tännekin tulisi joku kauppa joka myisi Essenceä, ettei tarvitsisi Saksasta tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaanpäähän sais kyllä kans tulla Essence piste, kun täällä on kuitenkin Tokmanni ja Halpa-Halli :D

   Poista