lauantai 16. tammikuuta 2016

Smoky Saturday 14

Innostuin jo eilen illalla värkkäämään tämän viikkoista Smoky Saturdaytä, vaikka normaalisti toteutan nämä lauantaiaamuisin päivänvalon aikaan. Sain vihdoin ja viimein ennen joulua korjattua Wet n Wildin Comfort Zone -paletin rikkoutuneen napin toiminta kuntoon ja päätinkin laittaa sen tällä viikolla pääosaan.


Jos viime viikolla oli käytössä lemppariani violettia, niin sitä tämän viikkoinen vihreä ei todellakaan ole. Tai siis joo, tykkään vihreästä värinä, mutta koen sen käytön luomivärinä todella hankalalta. Mutta tämmönen cut crease-homma tästä nyt sitten tuli :D


Homma lähti siis siitä, että levitin ensin tuota vihreää (1) koko luomelle sen muotoa mukaillen. Tummemmalla vihreällä (2) ja viistopäisellä siveltimellä tein tuo luomivaon. Tähän kannattaa varata aikaa ja hermoja varsinkin jos on todella eri muotoiset silmät, kuten mulla on. Häivytin tuota tummaa vihreää ihan vain vähän, jotta reunat pehmenisi hieman, mutta lisäsin sitä vihreää sitten vielä lisää. Pehmemmän liu'un aikaansaamiseksi häivytin todella kevyesti vielä uloimpia reunoja eyelid-sävyä (3) hyväksi käyttäen. Ruskealla definerilla (4) pyyhkäsin vielä varjoja alaluomelle.

Rajaus on tehty Lumenen mustalla nestemäisellä Blueberry rajausvärillä. Irtoripset on Redcherryt. Alaripsillä muistaakseni Essence I <3 Extreme.

Tämä oli mun mielestä tosi hauska lookki, mutta ei ihan mun silmien muodolle se optimaalisin.

6 kommenttia:

 1. Upea meikki ja ooh niin kauniit kulmakarvatkin. <3 Ihanaa viikonloppua Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kulmakarvat on tehty ihan liian vanhalla ja kuivahtaneella elfin eyebrow kitillä, joka päätyikin tämän meikin jälkeen suoraan loppuneiden läjään :D Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Vitsit ku kaunis meikki ja onko nuo nuin pigmenttisiä? Whoa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, Wet n Wildilla on todella hyvälaatuisia luomivärejä vaikka hinta on ihan naurettavan pieni :)

   Poista