lauantai 23. tammikuuta 2016

Smoky Saturday 15

Jo 15. Smoky! Tämän viikkoiseen lookkiin inspiraatio tuli kuvasta, jonka näin kuluneella viikolla jossakin sosiaalisen median kanavassa. Tämä on todella helppo toteuttaa niidenkin, jotka eivät luota meikkaustaitoihinsa.


Pääosassa oli Sleekin i-Divine Au Naturel -paletti. Ylä- ja alaluomella on tummaa ruskeaa (1). Yläluomelta se on häivytetty tuolla persikkaisella sävyllä (2). Kulmaluulla paletin vaalein sävy (3). Rajasin silmät Lumenen mustalla Eye Intensifierilla ja ripsirajasta pehmensin rajausta mustalla luomivärillä (4). Silmän sisänurkassa on Paesen valkoinen mattaluomiväri.


Ripsillä on ihan vastikään korkattu Avonin Infinitize ripsari, joka vaikuttaa parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen todella pätevältä. Siitä on varmasti luvassa tarkempi syynäys myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavan värinen smoky! Voisi laittaa kokeiluun :) minä teen harvoin smokyjä kun koen ne hankaliksi tai noh...pitäisi ihan tehdä pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli kyllä kiva, vaikka onkin tosi simppeli. Eipä näitä kyllä tulis tehtyä, ellen olisi keksiny tätä Smoky Saturdaytä :D

   Poista
 2. Onpas kaunis smoky! Voiskin tehdä sunnuntain kunniaksi kunnon smokyn! :)

  VastaaPoista