keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Värinvaihto

Mulla ei ole käyny hyvä tuuri hiusgeeniarvonnassa. Toisin kuin melkein kaikilla muilla lähisuvun naisilla, mulla on todella ohuet ja liukkaat hiukset, eikä siinä omassa maantienharmaassa värissäkään ole mitään hurraamista.

Tai siis enhän ole nähnyt omaa hiusväriäni kunnolla vuosiin! Tokihan se juurikasvun myötä itsestään muistuttelee ajoittain, mutta se juurikasvukaan ei välttämättä kerro ihan koko totuutta. Oman laiskuudenkin vuoksi ajattelin nyt koittaa kasvattaa omaa väriä takaisin. Tämä homma yleensä kaatuu siihen kun tajuan kuinka väritön oma kuontalo onkaan ja sitten kiiruhdan hankkimaan jonkun värikkäämmän hiusväripaketin kaupasta.

Ajattelinkin tällä kertaa helpottaa tehtävää värjäämällä hiukset mahdollisimman lähelle sitä sävyä, jonka luulen omissa hiuksissani oikeasti lymyävän.


Lähtötilanne oli siis tämä. Tykkään tämmöisistä kullan-/lämpimänsävyisistä ruskeista, koska mielestäni ne sopii paremmin omaan keltaiseen ihonsävyyni, kuin kylmän tuhkaiset ruskeat, mutta..


..päädyin silti tuhkaisempaan sävyyn, jotta juurikasvu ei tästä niin helposti pistäisi silmään. Tämä uusi sävy näyttää ärsyttävän vihertävältä ainakin kylppärin valossa :D Toivon, että tuo efekti häviää hiusvärin haalistuessa. Niin joo, käyttämäni hiusväri oli siis Schwarzkopfin Natural & Easy 562 Vaalea Tuhkanruskea.

Nyt vielä hieman himottais hiusten lyhentäminen, mutta katotaan miten sen homman käy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti