maanantai 11. tammikuuta 2016

Mitä kuuluu e.l.f. projektille?

Aloitin syksyllä pannuprojektin muutaman e.l.f. -paletin osalta. En ajatellut ottaa tästä mitään paineita, joten näiden käyttö ei ole ollut mitenkään säännöllistä saati kovinkaan tavoitteellista.

On-the-go -palettien osalta näyttää jo hieman paremmalta:


Vasemmalla on tilanne 7.9. viime vuonna, jolloin projekti potkastiin käyntiin ja oikealla tilanne 9.1.16. Tuo vaaleampi poskipuna on kulunut todella hyvin, eikä ihme, sillä se on niin vaalea, että sitä uskaltaa sutia vähän enemmän. Toisin on tuon tummemman punan kanssa, joka on niin pigmenttistä, että siitä riittää ihan pieni hipaisu siveltimellä. Luomivärien osalta ei ole tullut vielä suurempia lommoja, muutoin kuin nuiden kahden valkoisen osalta. Shimmeriseen valkoiseen olen saanut lähtötilanteeseen nähden jo pannua hieman näkyville. Mattavalkoisessahan se on koko ajan ollutkin esille, mutta nyt jo hieman isompana aukkona.


Näitä kuusikkoja olen käyttänyt melko vähän näiden muutaman kuukauden aikana, joten niissä ei juurikaan muutoksia ole nähtävissä.

(Miten onnistuinkin ottamaan molemmista kaksikoista kuvat niin, että vastaava paletti tuli toiselle puolelle kuin se alkuperäisessä kuvassa on :D )

Katellaan taas muutaman kuukauden päästä näiden edistymistä!

2 kommenttia:

  1. Edistystä on, mutta ääh niin ihanan hitaasti. Mulla ei olisi hermoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä riittääkö mullakaan! :D Kunhan nyt jotkut nuista paremmista napeista kuluis pois, niin olisin ihan tyytyväinen :)

      Poista