tiistai 5. tammikuuta 2016

Joulukuun loppuneet


Vielä pysytään viime vuoden puolella ja tänään tarkastellaan taas menneen kuukauden roskia. Joulukuussa loppui todella maltillinen määrä tuotteita.


Jälleen Garnier Responseja tuli tiensä päähän. Tosi kivaa, että näitä saa myös näissä isoissa säästöpakkauksissa.

Avonin Senses Revitalising suihkugeeli tuoksui todella selkeästi tummilta acai-marjoilta. Perushyvä suihkugeeli, mutta ei niin ihmeellinen, että sitä haluaisin lisää.


Sence Silk Shave -geelissä oli todella hankala käyttömekanismi. Periaattessa ihan normaalihomma, jossa yhdestä kohdasta painetaan, jotta tuotteen saa ulos, mutta kun se painalluskohta pullossa oli niin pirun epäkäytännöllinen käyttää. Geeli itsessään oli ihan käypää tavaraa, mutta tuon pullon vuoksi en ostaisi uudestaan.

Avon Planet Spa -kylpyeliksiirin sain tilattua pisteillä ja vaikka en enää omistakaan kylpyammetta, niin kyllähän tämän käytti ihan saippuana. Tuoksu ei ollut parhaimmasta päästä. Ei jatkoon.

Jos olisin tiennyt, että tämä Avonin Clear Skin Blackhead Clearing -putsari sisältää kuorivia (muovi)rakeita, olisin jättänyt tuotteen ostamatta. Kahden prosentin salisyylihappopitoisuus tosin houkutteli kokeilemaan ja olihan tämä aika stydiä kamaa. Ihoni kuivui aika reippaasti nenän ja suun ympäriltä, mutta toisaalta se pysyi mattaisena pidempään ja ihohuokoset kutistui lähes olemattomiin. En silti tilaisi uudestaan.


Lumenen Bright Now Blur Line & Pore Minimizer -pohjustajalle olin ladannut valtavat odotukset, niin kovasti sitä oltiin kehuttu. Ehkä juuri niistä odotuksista johtuen, en ihan lämmenny tälle. Ihan ok pohjustaja, mutta mitään hurjaa blurrausefektiä en tällä saanut aikaiseksi. Ei jatkoon.

Lumene LAB silmänympärysvoide tuli Livboxista ja oli ihan hyvä tuote. Silmänympärysvoiteista on todella vaikea sanoa mitään, koska harvemmin ne tekee mitään niin silminnähtävää, että siitä voisi kertoa. Kyllähän tämä tuntui kosteuttavalta.

Palmoliven Feel Glamorous -kuorinnasta olikin jo vähän asiaa täällä.

 
Toinen Livboxista tullut tuote oli tämä L'Occitanen mantelisuihkuöljynäyte. L'Occitanella on todella ihania tuoksuja, mutta tämä ei kyllä vakuuttanu. Muutenhan tämä oli todella hyvä, kosteuttava tuote. Ei jatkoon.

Rimmel Lasting Finish Nudesta on tullut monien suosikki markettimeikkivoide, eikä syyttä. Onhan tämä tosi hyvä! Harmillisesti vaaleimmista sävyistä ei löydy tarpeeksi keltapohjaista yksilöä, joten käytin tätä miksattuna toisella keltaisemalla meikkivoiteella, mutta toimi se niinkin. Jatkoon! 

Huomenna vielä palataan vuoteen 2015 ja tarkastellaan omia suosikkejani, mutta sitten siirrytäänkin jo tähän vuoteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti