sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joulukuun Livboxin syynäys

Kotiuduin vihdoin tänään odotettua pidemmäksi venähtäneen joulureissun jälkeen. Ajattelin alkaa postausjonoa purkamaan menneen kuukauden Livboxin tuotteiden syväluotauksella. Onneksi loma jatkuu vielä viikon, joten postauksia on luvassa lähes päivittäin seuraavan viikon aikana.


Joulukuun Livbox jäi omalta osaltani toistaiseksi viimeiseksi. Kuluneen vuoden aikana olen kokenut olevani pettynyt boxin sisältöön, vaikka silloin tällöin ne ovatkin sisältäneen todella hyviä tuotteita. Mutta jos sisältö alkaa olemaan jo useita vuosia markkinoilla olleita markettituotteita, niin en koe kovin mielekkääksi maksaa semmoisista. Tästä avautumisesta huolimatta, tykkäsin silti joulukuun boxin monipuolisesta sisällöstä. Toki siinäkin oli huteja, mutta tuotteita ainakin oli laidasta laitaan.


Boxin ehdottomia helmiä oli ainakin meikkipussukka, joka sisälsi näytteitä philosophyn tuotteista. The microdelivery peel -kaksiosainen kuorinta oli toisinto viime tammikuulta ja tykkäsin siitä silloin. Tätä uutta en ole vielä ehtinyt korkata, mutta tuskinpa mielipiteeni siitä on mihinkään muuttunut. Purityä mulla oli täysikokoinen pullo käytössä, mutta se ei tuntunut erityisen ihmeelliseltä. The microdelivery triple-acid brightening peel oli todella jännä tuttavuus. Tuote oli imeytetty lappuseen, jolla se oli tarkoitus pyyhkiä kasvoille ja sitten... niin mitä sitten? Ohjeissa sanottiin huuhtelemaan tuote iholta pois 3-5 minuutin kuluttua, jos on herkkäihoinen. Mutta entäs jos ei ole herkkäihoinen? En tiennyt olisiko tuote pitänyt antaa vain olla vai huuhdella, joten päädyin huuhtelemaan sen pois. Paha sanoa tekikö tuote yhtään mitään..


Toinen helmi oli Laveran huulikiilto, jota olen tykännyt käyttää, vaikka en huulikiilloista juurikaan välitä. Tämä ei ole yhtään tahmeaa ja sävy on sopivan arkinen, joten sitä on helppo käyttää niinä päivinä, kun ei muuten jaksa panostaa huulimeikkiin.

Etre Belle Hyaluronic Triple Effect -seerumi on tuubista ulos tullessaan jännää, lähes geelimäistä nestettä, joka humahtaa ihoon ihan tuossa tuokiossa. Tuloksista on vielä paha sanoa mitään.

Palmoliven Glamorous Pampering Shower Scrub tuli kyllä tarpeeseen reissun aikana. Hyväntuoksuinen tuote, mutta muuten aika mitään sanomaton.


Natusanin käsivoide on vielä korkkaamatta. Se saakin odottaa vuoroaan hyvän tovin, ennen kuin pääsee käyttöön asti.

Jotkut tuotteet on semmosia mitä hyvinkin voi olla peräkkäisissä boxeissa, kuten vaikka huulipunat tai luomivärit, mutta ei hilseshampoot. Ne kun kuitenkin on hyödyllisiä suhteessa pienelle osalle tilaajista. Cutrinin hilseshampoo olikin sellainen tuote, joka aiheutti ihmetystä, koska olihan edellisessä boxissa tullut toinen hilseshampoo. Pesin hiukset tällä kerran ja tuoksu oli ainakin kivan raikas, mutta valitettavasti tuotteen varsinaisesta käyttötarkoituksesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, koska en kuulu kohderyhmään.

Colgaten Max White One ei todellakaan vaalenna hampaita yhtä astetta vaaleammaksi viikossa (ainakaan jos juo 3 kuppia teetä päivässä), mutta kyllähän tällä hampaat pesee.


Cocovin minttu raakasuklaa oli parasta raakasuklaata evör! En ole suuri raakasuklaan ystävä, mutta tämä oli kyllä erittäin syötävää.

Iberon hiusvalkki sai lopulta kodin kaveriltani.

Luulenpa, että tilaan tänä vuonna taas bloggaajaboxin, kunhan se tulee taas ajankohtaiseksi. 

5 kommenttia:

 1. Mulla oli hiusvärkin tilalla harja. Muuten sisältö sama, suklaana appelsiini. Se oli ihan hyvää, en ole ikinä ennen raakasuklaata maistanutkaan :) odottelen kyllä tammikuun boxia, päihittääkö tämän boxin :) parasta joulukuussa oli Philosophy ja Lavera, muutkin menettelivät mutteivat aiheuttaneet hurraa huutoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Philosophyahan taitaa olla tulossa tammikuussa taas :) Se harja olis ollut kyllä kiva vaihtoehto

   Poista
 2. Juttelin tuosta philosophyn kuorintalapusta yhdessä lehdistötilaisuudessa edustajan kanssa, koska se oli musta äärettömän mielenkiintoinen ja helpon kuuloinen tuote. Jos 3-5 minuuttia ei tee mitään, niin tuotteen voi jättää iholle vaikka yön ajaksi päälle vain mahdollinen seerumi/voide. :)

  Ymmärrän sun boxin lopettamisen, mitä olen tätä vuotta seurannut, niin alaspäin edellisestä tultiin aika kovaa. Tosi harmi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on hyvä tietää, jos joskus satun vielä tuota kuorintaa käyttämään :)

   Boxien sisältö oli sillon vielä tosi hyvä, kun aloitin sen tilaamisen, mutta viime vuonna kyllä taso tippui ihan roimasti.

   Poista
  2. Tosiaan tuosta yhdestä lapusta ei voi paljoakaan päätellä, koska toi paketti on tarkoitus käyttää kuurina, sellaisena tehokirkastajana. :)

   Poista