torstai 28. tammikuuta 2016

Avon True Color Perfectly Matte

Avon päätti hypätä mattahuulipunatrendin kelkkaan lanseeraamalla 21.1. alkaneessa kampanjassa uuden True Color Perfectly Matte -huulipunan.


Tilasin sävyn Berry Blast testiin ja ihastuin siihen jo ensilevityksellä! Sävyjä on kaiken kaikkiaan 15 erilaista nudeista tummiin punaisiin. Berry Blast on todellisuudessa viininpunaisempi kuin se näissä kuvissa (saati sitten Avonin katalogissa) esiintyy.

True Color Perfectly Matte -punan sanotaan olevan samettinen koostumukseltaan ja levittyvän pehmeästi kuivattamatta huulia. Punan pitäisi olla kestävä ja peittävä ja tietysti mattapintainen.

Puna levittyy todellakin erittäin helposti ja jälki on peittävää. Minut yllätti eniten ehkä se, miten vähän tämä tuntuu huulilla ollessaan. Tämä on semmoinen huulipuna, jonka olemassaolon huulillaan saattaa unohtaa päivänaikana, mutta onneksi tämän kanssa ei ole pelkoa siitä, että puna lähtisi vaeltelemaan huulten rajojen yli tai hymyillessä paljastuisi huulipunan värjäämät hampaat. Helppo arkipuna siis!

Mattapunien tapaan tälläkin on semmoinen huono ominaisuus, että tämä tarraa aika tehokkaasti kuiviin kohtiin huulissa korostaen niitä.


Luin jostain huhuja, että tämä olisi pysynyt muuttumattomana jonkun ihmisen huulilla hänen lounaansa ajan, mutta tuota en voi ainakaan itse allekirjoittaa. Ruokailu kyllä hyvinkin saa huulipunan katoamaan olemattomiin.

Ehdin kyllä ihastumaan tähän niin paljon, että aion hankkia ainakin yhden näitä lisää eri sävyssä toki! Kahden seuraavan kampanjan aikana näitä saa ostettua edulliseen 4,95€:n kappalehintaan!


Oletko jo ehtinyt testaamaan näitä?

10 kommenttia:

 1. Olen tästä kuullutkin kehuja, että tämän pitäisi olla mukava huulilla vaikke onkin mattaväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä tämä todellakin on, esim. Nyxin mattapunat on huomattavasti kuivempia

   Poista
 2. Kampanjahinta ei ole paha, miksei voisi kokeilla jos Avonia eteen sattuisi :) hyvän värinen puna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampanjahinta on tosiaan ihan naurettavan pieni :)

   Poista
 3. Nyt kyllä testaan omaani. Yleensä mattahuulipunat ei houkuta, olen huulikiiltoihminen, mutta ehkä tuohon voisi sipaista sitä kiiltoa päälle. :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä jottei! Mä taas en juurikaan ole huulikiiltojen fani, mutta onhan ne käteviä, jos on mattapuna, mutta ei välitä siitä mattaefektistä :)

   Poista
 4. Täydellinen klassinen sävy ja ihan kyllä sun. <3

  VastaaPoista