lauantai 19. joulukuuta 2015

Smoky Saturday 12

Viimeinen Smoky Saturday ennen joulua! Ajattelin toki tehdä jotain todella jouluista tällä kertaa ja lähdin hakemaan inspiraatiota ihan vain tutkimalla omia luomivärikätköjä ja päädyin punertavaan ja kultaiseen yhdistelmään. Lopputulos ei ole erityisen jouluinen, mutta sitäkin jännempi!


Aloitin hommat töpöttelemällä fuksian punaista (1) Avonin Ravishing Ruby -paletista silmän sisä- ja ulkonurkkiin, jättäen tyhjän alueen luomen keskiosaan. Sisänurkkaan laitoin fuksian päälle Red Nightsia (2) Makeup Revolutionin Flawlessista. Samasta paletista tummempi Burgundy Nights (3) ulkonurkkaan samaisen fuksian päälle. Luomivakoon ja alaluomelle Cheerless (4) Flawlessista.

Tämän jälkeen täytin sen tyhjän kohdan luomen keskiosasta Maybellinen kultaisella Color Tattoolla ja siihen päälle vielä lisäksi e.l.f.:in paletista kultaista glitteriä (6). Yläluomen rajasin sekä ulko- että sisäpuolelta Lumenen mustalla Eye Intensifierilla. Alaluomella sisärajauksena tummanruskea H&M:n rajauskynä. Ripsillä ensin kerros Lumenen Blueberry Curliä ja sen päällä essencen I <3 Extreme, josta mahdollisesti pian on tulossa tarkempi selostus.


Todella jännän tästä teki se, miten joko ulko- tai sisänurkka muuttuu viileästä lämpimään katselukulmasta riippuen! :D

6 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hieno ja miksei sopisi jouluunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mun mielestä tässä on jotain tosi keväistä :D

   Poista
 2. Ihana! Tykkään! Onhan kulta aina kuitenkin myös jouluinen valinta, joten ihan kivasti siis istuu jouluunkin. ;-)

  VastaaPoista
 3. Upea meikki ja aivan täydellinen vaikkapa juuri jouluun tai uudeksi vuodeksi! Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista