torstai 10. joulukuuta 2015

Merry Christmas to me!

Tänä vuonna joulu on onnistunut hyökkäämään ihan yllättäen takavasemmalta. Toisin kuin niin monesti aikaisemmin havahduin tänä vuonna joulun tuloon kunnolla vasta kun marraskuu oli jo vaihtunut joulukuuksi. Joululahjojakin päätin lähteä ostamaan vasta, kun veronpalautukset oli rapissut tilille. Useimmiten olen aloittanut joululahjojen hankkimisen jo marraskuun puolella ja ollut veronpalautusten aikoihin jo melkein valmis lahjojen kanssa.

Paksumman pankkitilin kanssa suuntasin viikonloppuna Poriin, koska let's face it, Kankaanpäässä on turhan rajalliset mahdollisuudet ostella lahjuksia. Ja mitäpä olisi joululahjojen ostelu, ellei itseäänkin muistaisi.


Porista mukaan lähti muutama tarpeellinen tuote, joiden joukossa oli mm. Maybellinen Baby Skin Instant Pore Eraser, joka on vaikuttanut ensituntumaltaan todella hyvältä. Uuden kulmakynänkin tarve alkoi lähestyä ja päädyin tälläkin kertaa We Care Icon Magnetic Eyes -kynään. Samanlainen vastaava aikaisemmin ostettu kynä on kestänyt lähes pari vuotta, joten oli helppo päätyä tuohon pitkään ja halpaan Magnetic Eyesiin.

Olen koko loppusyksyn himoinnut muiden blogeissa esiintyneestä Lumenen True Passion Lip Colorista sävyssä 2 Varjojen Tanssi. Olin päättänyt jo ennen Porin suuntaan lähtöä, että tuo puna pitää saada! Sokoksen tarjouslehteä selaillessa bongasin Dr Hauschkan puhdistusvoiteen olevan tarjouksessa, joten halusin senkin vihdoin ostaa kokeiluun. Minean kuorintasukat oli vielä viime hetken päähänpistos.

Viikonlopun shoppailua olin ehtinyt tehdä tilauksen Dermoshopiin, josta olin saanut pari viikkoa aikasemmin sähköpostia, että mulla olisi 1000 vanhenevaa bonuspistettä käytettävänä. En edes tiennyt, että mulle on pisteitä kertynyt ja kun sattui saamaan vielä ilmaiset postit, niin päätin vihdoin tehdä sinnekin tilauksen. Olihan sentään Ostetaan työtä Suomeen -päivän aattoilta ;)


Puhdistusöljyn kohdalla pitää sanoa, että tämä oli semmoinen heräteostos, josta voi syyttää/kiittää kanssa kauneusbloggaajia! Eikä muuten ole ollut yhtään hullumpi ostos lainkaan. En ole ennen käyttänyt puhdistusöljyjä meikinpoistossa, mutta muiden blogeissa niitä on vilahdellut niin tiuhaan tahtiin, että ajattelin itsekin vihdoin kokeilla.

Lip scrub & care on kynämuotoinen huultenkuorinta, jonka toimivuutta hieman epäilin alkuun, mutta turhaan. 


Käsivoidepaketti kuuluu tämän vuoden joulukokoelmaan, ja se sisältää viisi erilaista minikokoista, helposti mukana kulkevaa voidetuubia, jotka tulevat somassa lahjapakkuksessa. Pari kertaa on koulussa tullut mieleen, että pitäisi olla aina sopivan kokoinen käsivoide, joka kulkisi mukana päivittäin. Mutta tottakai kun nämä olin ehtinyt tilata, tuli Livboxista se Natusanin voide, minkä vuoksi en siitä jaksanut innostua. Mutta nytpähän on voidetta ainakin vuodeksi eteenpäin.


Bonuspisteet vaihdoin kasvoveteen ja linimenttivoiteeseen. Kaupanpäälliseksi tuli vielä Shimmer & glow body lotion, joka on hyvin samankaltainen kuin Lumenen Shimmering BB Body Lotion ja hauska voidepurkin muotoinen heijastin!


Onko teillä tapana hankkia itsellenne joululahjoja?


3 kommenttia:

 1. Hui, kuorintasukat herätti mielenkiinnon, ovatko nämä nyt niitä joiden jälkeen jalat alkavat kuoriutua itsestään? :D Kiinnostaa myös tuo Hauschkan putsari, mulla on nimittäin ollut kyseisen merkin tuotteita joskus aiiiiiikoja sitten ja olivat kyllä hintansa arvoisia jo tuolloin, ovatkohan enää... Oletko päässyt kokeilemaan putiloa vielä? :) Mä hommasin itselleni tänä vuonna enemmän joululahjoja kuin laki sallii, mutta vietetään tällainen kulutuksen ja oikein länkkärimeininkimäinen joulu vain kerran, joten sallittakoot ;) Mukavaa loppuviikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuorintasukat on juurikin sellaiset, että niihin laitetaan jalat muhimaan noin puoleksitoista tunniksi ja odotellaan muutama päivä, että ihosta alkaa kuoriutumaan kuollut kuiva kerros pois ja jaloista tulee todella pehmeät! Puhdistusvoidetta olen käyttänyt nyt muutamana aamuna ja olen tykännyt. En tiedä johtuuko yksinään tuosta voiteesta, mutta iho on nyt ainakin todella hyvässä kunnossa :) Kannattaa kyllä tutustua jos on yhtään kiinnostusta!

   Mukavaa viikonloppua sinnekin suunnalle :)

   Poista
  2. Dr. Hauschkan puhdistusvoide. <3

   Poista