perjantai 18. joulukuuta 2015

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser


Nämä Maybellinen Baby Skin pohjustajat on ollut myynnissä Suomessa jo varmaan lähemmäs puoli vuotta, ja vaikka olenkin niiden ilmestymisestä lähtien halunnut päästä testaamaan etenkin tätä ihohuokosia häivyttävää versiota, on käytössä ollut koko ajan muita tuotteita, joiden loppumista olen odottanut. Mutta kun Lumenen Bright Now Blur -pohjustaja vihdoin tuli tiensä päähän, päätin napata tämän vihdoin testiin. 


Pohjustaja tulee pienehkössä 22 ml:n tuubissa, mutta tässä pätee vanha sanonta "a little goes a long way", eli tuotetta ei tarvi todellakaan puristaa ulos kuin ihan pieni määrä.

Tuote on tuntumaltaan todella silikonista. Se ei mielestäni pidennä meikin kestoa, mutta eihän se sitä väitäkään tekevän. Omassa hommassaan eli ihohuokosten häivyttäjänä se toimii todella hyvin. Väittäisin, että jopa paremmin kuin edeltäjänsä Lumenen Blur -pohjustaja.


Yläkuvasta näkee kuinka hyvin tämä toimii. Vasemman puoleisessa kuvassa on pelkkä meikkivoide (Avon Calming Effects) ja oikealla sama homma, mutta siinä on käytetty myös Baby Skiniä. Mulla on niin valtavat huokoset, ettei niitä mikään tuote täysin blurraa, mutta kyllähän tällä pohjustajalla ihan kiitettävään lopputulokseen pääsee!

Hinta ostopaikasta riippuen noin 9€.

6 kommenttia:

 1. Huokosten häivyttämisessä tämä näyttää toimiva hyvin. Ajattelin itse ostavani tämän heti, kun nämä tulivat kauppoihin mutta sitten se vaan unohtui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin oli tarkoitus ostaa tämä heti, kun nämä tuli, mutta sitten tulikin ostettua muita pohjustajia siinä välissä :D

   Poista
 2. No minunkin on pitänyt ostaa joku näistä :D täåmä ainakin näyttää toimivan hyvin vaikka mulla ei megahuokosia olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan häivyttää pienemmät huokoset ihan olemattomiin :D

   Poista
 3. Vitsit, silottaa todella nätiksi ihon! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ihan uskonut tämän toimivan ihan näin hyvin :)

   Poista