keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Marraskuun loppuneetMarraskuussa loppui taas ihan kohtalainen läjä tuotteita. Pari vanhempaa tuotetta myös tuli vihdoin tiensä päähän.


Avonin BB-sarjan shampoon ja hoitsikan tilasin ihan vain hyvän tuoksun vuoksi, mutta nämä osoittautuikin ihan kelpo tuotteiksi, muutenkin kuin vain tuoksunsa puolesta. Hotioaineet useimmiten tuntuu hoitavilta jo käytön aikana, shampoot harvemmin, mutta aina semmosen sattuessa kohdalle tuote tuntuu heti jotenkin paremmalta. Tämän kohdalla kävi juurikin näin. Jatkoon.

Garnierin hiusöljystä kerroin täällä enemmän. Todella hyvän tuoksuinen hiusöljy, joka ei ollut liian paksua. Tämä Miraculous Oil on jo kuopattu, mutta samaa tavaraa saa Respons -sarjan Marvellous Nectar öljypullosta. Jatkoon.


Kuten edellä mainittu öljykin oli Wellan Eimi BB:stä enemmän tuolla yllä esiintyvän linkin takana. Todella moni puolinen tuote, jota voi käyttää niin kuiviin kuin märkiin hiuksiinkin. Jatkoon!

Vaselinen suihkutettava vartalovoide tuli Livboxista ja osottautui heti ensikäytöllä ihan loistavaksi tuotteeksi. Tuoksu ehkä vähän alkoi tökkimään loppua kohden, mutta tätä tai sitä suklaista versiota pitää kyllä saada lisää asap!

Olin ennen vannoutunut meikinpoistoliinojen käyttäjä, mutta kun niin monet bloggaajat kehui Garnierin misellivettä, alkoi omakin mielenkiinto kasvaa kyseistä tuotetta kohtaan. Keväällä Garnier hakikin testaajia tuotteelle Facebookissa ja pääsin mukaan testiryhmään. Tuotetta ei kuitenkaan alkanut kuulumaan ja parikin kertaa taisi tulla pahoitteleva viesti, jossa ilmoitettiin tuotteiden tulevan myöhässä. En sitten lopulta enää jaksanut odottaa, vaan nappasin oman pullon kaupasta mukaan. Ensi kokemus oli ihan miellyttävä. Tuohan on todellakin riittoisaa ja tulee halvemmaksi kuin ne meikkiliinat. Tulihan se testipullokin sitten lopulta monta kuukautta myöhemmin, joten se pääsi heti käyttöön tuon ensimmäisen pullon loputtua.


E.l.f.:in Makeup Mist & Set spraypulloja on kulkenut mun käsien läpi varmaan lähemmäs 20 kappaletta. Tällä hetkellä käytössä on Avonin vastaava, joka tuntuu paremmalta ja on ennen kaikkea isommassa pullossa, joten ehkä elfin kanssa on nyt tultu yhteisen taipaleen loppuun.

Lumenen Arctic Aqua 3D voidegeeli oli mukava tuttavuus. Todennäköisesti se olisi ollut parempi tällä hetkellä, kun ihoni on hieman kuivempi. Vaikka tuote onkin kevyen geelimäistä, tuntuu se silti kosteuttavalta. Hyvä tuote, mutta maailma on pullollaan kosteusvoiteita, joita haluan testata!

Avonin Senses Sensual Mystique -käsisaippua oli tuntumaltaan ja tuoksultaan lähes identtistä Bliwin niiden pisaranmuotoisissa pulloissa olevien saippuoiden kanssa. Ei jatkoon.


Nivea Creme ja Vaseline purkit on ollut käytössä jo varmaan lähes pari vuotta, joten olen todella tyytyväinen, että ne vihdoin tyhjeni! Nämä on varmaan kaikille niin tuttuja tuotteita, ettei niistä tarvi sen enempää jorista?

Tuo pieni kökkö on/oli Madaran Koivu ja Merilevä kasvosaippua, josta on enemmän juttua täällä. Tykkäsin tästä ihan hulluna ja haluaisinkin testata seuraavaksi tai ainakin mahdollisimman pian Madaran valkosavisaippuaa. Tämä on ihan hullun riittoisaa, miä on opiskelijabudjetille ihan loistava juttu, mutta kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta ehkä vähän huonompi, kun pitäisi yrittää testailla mahdollisimman paljon erilaisia tuotteita.

The Body Shopin Virgin Mojito vartalovoi oli niin hyvän tuoksuista, että sitä olisi saanut olla isompikin purkki!


Näissä kaikissa ripsareissa oli koostumus jo kuivahtanut, joten niiden aika oli lähteä. Kaikista löytyy oma postauksensa. get big lashesfalse lash superstarlash princess

Löytykö joukosta mitään omia suosikkeja?

9 kommenttia:

 1. Tuntuu, että aika fifty-fifty ihmiset kehuu tai haukkuu tuota Wellan BB juttua. Mulla se ei tuntunut tekevän oikein mitään. Käytän elfin suihkepulloa yrttien kasteluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Käyhän se toki siihenkin tarkoitukseen :D :D

   Poista
 2. Perus ristiriita: pihiminä tykkää isoista pakkauksista, bloggariminä ei. Onneksi tämän saa järkeistettyä niin, että ostaa ne perustuotteet joita käyttää joka tapauksessa paljon isoina lekoina, ja loput sitten fiilistellen.. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä määrä loppuneita, Virgin Mojito vartaloi on mun suosikki, käytän sitä usein iltaisin käsivoiteena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein teki mieli säästää tuo purkki ihan vaan siksi, että voisi tuoksutella sitä silloin tällöin :D

   Poista
 4. Tykkään myös Wellan BB-voiteesta. Tuo Lumenen kosteusvoide on ollut omalle pintakuivuvalle sekaiholle tosi hyvä nyt, kun ilmat ovat kylmenneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen voide olis tosiaan nyt mulle parempi ihon vähän kuivuttua kuin kesällä sen olessa rasvaisimmillaan :)

   Poista