tiistai 15. joulukuuta 2015

Avon Gel Finish

Ihastelin tuossa taannoin Charming Nails -blogissa esiintynyttä Kubissin punaista kynsilakkaa tajuamatta, että olin onnistunut pari päivää aiemmin tilaamaan lähes täydellisen kopion Avonilta!


Kampanjan 16 aikana kaikki Gel Finish -lakat olivat tarjouksessa 3,95€/kpl, niin päädyin hankkimaan niitä kaksi: nätin nudepinkin Sheer Loven ja tuon Kubiss kopion eli Red Velvetin. Sininen Siberia jäi vielä kummittelemaan, joten se pitää ehkä myöhemmin hankkia.

Sheer Love on, kuten ehkä nimestäkin voi päätellä, melko läpikuultava, mutta jo kahdella lakkakerroksella saa peittävän jäljen. Red Velvet sen sijaan peittää jo yhdellä kerroksella. Sävyltään se on täydellinen shimmerinen joulunpunainen.


Pahoittelut epäesteettisistä kynsistä! :D En siedä sitä, että kynnet on eri pituiset, joten jos yhtä pitää lyhentää, niin sitten pitää lyhentää kaikkia muitakin, enkä nyt tähän hätään ehtiny kynsiä kasvattamaan, heh!

En ihan saanut tuon Red Velvetin kimallusta vangittua kuviin, mutta suosittelen googlaamaan mikäli kiinnostuit! Molemmat lakat kuivuvat todella nopeasti, tai noh, ainakin siedettävän ajan kuluessa, vaikkei näiden ole väitetty olevan nopeasti kuivuvia.


Onko muilla kokemusta Avonin lakoista?

4 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen joululakka tuo Red Velvet! <3

  VastaaPoista
 2. Molemmat ovat nättejä sävyjä. Mutta kyllä, Red Velvet on samanlainen kuin Kubiss Londonin joulunpunainen joten hyvän ostoksen teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hämmästyin miten olinkaan onnistunut hankkimaan niin samankaltaisen lakan :D

   Poista