lauantai 14. marraskuuta 2015

Smoky Saturday 8

Tällä kertaa Smoky Saturdayssä pääosaan pääsi Avonin True Color Eyeshadow Quad Ravishing Ruby paletti ja siitä tumma mattainen sininen. Kaveriksi sille otin aina yhtä luotettavan Sleekin Au Naturelin.


Tuo sininen näyttää kuvissa todella paljon harmaammalta kuin miltä se luonnossa näyttää. Olin silti ihan positiivisesti yllättynyt Avonin luomivärien pigmenttisyydestä. Tuon paletin tilasin ihan hetken mielijohteesta näitä Smoky Saturdaytä ajatellen.


Lähdin siis liikkeelle tuolla sinisellä ja sitä lätkin koko liikkuvalle luomelle. Sen jälkeen levitin Sleekistä vasemman alanurkan tuota jännän rusehtavaa sävyä luomivakoon ja hieman myös silmän ulkonurkkaan. Tosin päädyin sitten vielä tummentamaan nurkkia mattamustalla. Häivytyksen apuna käytin Sleekistä tuota ylärivin oranssihtavaa sävyä, joka toimiikin häivytyksessä erinomaisesti.

Rajasin silmät ympäriinsä Paesen mustalla shimmerisellä rajauskynällä. Alaluomelle pyyhkäsin vielä siveltimeen jääneet rippeet tuosta Avonin sinisestä. Sisänurkkaan ja kulmakarvojen alapuolelle laitoin Makeup Revolutionin hohtopuuteria (sävy Golden Lights). Koska halusin tähänkin meikkiin hieman kimallusta lisäsin vielä sinisen päälle Bellápierren purkista hohtoa. Niin ja ripsillä on Essencen Lash Princess.

11 kommenttia:

 1. Silloin kun minä alan leikkimään tummilla sävyillä, niin näytän lähinnä tappelussa olleelta ja värit varisevat poskille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D Tummissa sävyissä on kyllä kieltämättä semmonen vaara, siksipä niitä tuleekin niin harvoin käytettyä :D

   Poista
 2. Sulle smoky sopii tosi hyvin! Ja usein käyttämäsi ruskea vivahdus on kuin tehty meikkiin, näyttää tosi hyvältä :) pitääpäs muuten kokeilla tuota Bellápierren hohdejauhetta, se on mulla vielä avaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kannattaa testata, se on tosi monipuolinen tuote!

   Poista
 3. Oi, miten upea silmämeikki! :) Ihanat sävyt. Multakin löytyy tuo Sleekin paletti, mutta oon enemmän käyttänyt vain noita beigen sävyjä arkimeikissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samoin, en todellakaan normaalisti meikkaa näin vahvasti :D

   Poista
 4. Oho, onpa upeat sävyt tuossa paletissa! Kerrankin sellainen värimaailma että kaikille napeille varmaan löytyisi käyttöä. Tosi nätin meikin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa olla nopea jos haluaa tuon paletin itselleen, koska kampanjassa 17 (3.12.-22.12.) se on viimeistä kertaa mukana :)

   Poista
  2. Paitsi siis jos tarkoitit tuota Sleekin palettia, niin sitähän toki on saatavilla :D Ja on kyllä erittäin pätevä paletti!

   Poista