lauantai 7. marraskuuta 2015

Smoky Saturday 7

Tämän viikkoisesta Smoky Saturdaystä tuli ehkä oma suosikkini so far! Aikaisemmat Smokyt löytyy täältä.


Koska glitterikausi alkaa olemaan kuumimmillaan, päätin käyttää tässä vasta hankkimaani Wet n Wildin hopeista glitterluomiväriä. Aloitin kuitenkin homman levittämällä Sleekin Au Naturel paletista vaaleinta mattasävyä koko luomelle ihan kulmakarvoihin asti. (Btw, ignooratkaa hajakarvat kulmakarvojen alla..)

Varjostukset tein toisessa e.l.f.:in projektipaletissa majailevalla mattamustalla. Eli sitä siis silmän ulkonurkkaan ja hieman luomivakoa ylemmäs, jotta se näkyisi paremmin. Loput värit siveltimestä pyyhkäsin alaluomelle.


Ylärajauksen tein Lumenen Blueberry rajaustussilla ja sisärajaukset Lumenen Natural Code Eye Intensifierilla. Yläripsissä on Essencen Get Big Lashes ja alaripsillä Avonin Luxe Glamorous Lash Mascara. Lisäksi liimasin vielä Ardellin nurkkaripset. Niin ja luomille tuohon vaaleaan osaan sitä Wettiksen glitteriä.


Tästä tuli niin kiva meikki, että harkitsen jopa uudestaan toteuttaa tän meidän koulun pikkujouluihin!

8 kommenttia:

 1. On todella kaunis ja onnistunut silmämeikki! Mieletön tuo Wettarin luomiväri.

  VastaaPoista
 2. Tässä meikissä on ihanasti glamouria! Sopiva pikkujouluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkujouluihin kuuluu ehdottomasti glitter! :)

   Poista
 3. Nyt on kyllä niin TÄYDELLINEN meikki <3 Mä katson aina kaikkia meikkitutoja kateudella, kun en saa itse väkerreltyä niin hienoa tulosta! Saako tuota Wet'n'Wildin glitteriä muuten mistä? Rakastuin siihen meinaan ihan täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tässähän ihan häkeltyy :) Omani tilasin Kosmetik4Lessiltä, jossa se maksoi vain 2,49€

   Poista