torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuun LivboxTaas on se aika kuukaudesta kun päästään penkomaan mustan mysteerilaatikon sisältöä. Mulla ei olllut oikeastaan minkäänlaisia odotuksia boxin suhteen. Oon jatkuvasti viime aikoina hieman pettynyt boxin sisältöön, mutta tällä kertaa se olikin ilahduttavan monipuolinen.


Kahdeksan tuotetta ei ole yhtään hullummin! Ehdin jo hieman spoilaantumaan sisällöstä sen verran, että tiesin Lumenen BB-voiteen boksista paljastuvan, mutta muut tuotteet oli vielä onneksi hämärän peitossa.


Herbinan Moisture Balance -sarjan pakkaukset on saanut ihastuttavat uudet kuosit. Tämä kasvonaamio ei ihan mätsää oman ihotyypin kanssa, mutta voi olla päädyn silti käyttämään tätä itse talvemmalla.

Lumenen BB:kään ei ehkä ihan ole sitä mitä meikkipohjaltani kaipaan, mutta pikaisesti käteen swatchattuna tämä vaikutti melko peittävältä, joten ehkä tämäkin menee?


Joskus aikoinaan on tullut Nivean silmämeikinpoistoainetta käyttettyä, mutta en silloin siitä tykännyt yhtään. Tuote kirveli hirveästi silmiä, eikä sillä meinannut saada vedenkestävää ripsaria irtoamaan millään. Nyt koostumusta ja pakkausta on muutettu, joten ehkä tämä on nyt toimivampaa. Ja näitähän mulla kuluu. Tykkäsin kylläkin enemmän siitä vanhasta pullosta, jossa oli flippikorkki.

Head & Shoulders on kyllä niin perustuote, että varmaan jokainen on joskus tuotetta käyttänyt. Tämä oli ehkä boxin pahin huti, mutta pieni pullo on toki kätevä matkoille mukaan otettavaksi.

Richin hiusöljy pääsee hiusöljy jonon jatkoksi. Hiusöljyjäkin oli boxissa vasta, joten tämä joutuu nyt vähän odottamaan vuoroaan.


 Jordanin hammaslankaimista ilahduin ehkä eniten! Ei ole kauaakaan kun mietin, että jos ostaisin jotain vastaavia, kunhan saan käytettyä oman varsinaisen hammaslangan loppuun. Nämä tuli kuin tilauksesta.

Labellon huulirasvan korkkasin heti ja vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta.

Harmillisen vähän on tuoksunäytteitä boxeissa ollut viime aikoina, mutta onneksi nyt taas semmoinen tuli. Calvin Kleinin Eternity Now -tuoksuakin ehdin jo suihkasta ranteeseeni. Alkutuoksu ei vielä ihan vakuuttanut, mutta nyt tuoksun ja vähän syventyessä alkaa se vakuuttamaan.

Kaiken kaikkiaan ihan kiva boxi :)

4 kommenttia:

 1. Olisin ilahtunut jos olisin tämän sisällö saanut. Sain liukuvoiteen Herbinan naamion tilalla, olisin naamion mieluummin ottanut. Nivean silmämeikinpoistoaine toinen ok, muut pettymyksiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukkari ja naamio vaihtoehdot oli ehkä vähän kummallinen kombo. Jotenkin olisin ymmärtänyt paremmin jos jotkut olis saanu tuon naamion ja toiset sitten vaikka jonkun toisen tuotteen Herbinalta

   Poista
 2. Testasin tuota huulivoidetta, ja en ehkä oikein tykännytkään siitä. Tuntui, että huulet alkoivat kuivua eikä kosteutua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännää! :D En itsellä huomannut tuommosta vaikutusta ollenkaan

   Poista