maanantai 9. marraskuuta 2015

Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense

Toisinaan uuden tuoksun hankkiminen saattaa lähteä liikkeelle sivulauseessa mainitusta jutusta. Joku saattaa huomauttaa tykänneensä tuoksunäytteestä, jonka oli saanut joskus aiemmin. Siitä innostuneena saatat käydä tutustumassa tuotteeseen myymälässä ja todeta sen ihan kivaksi, mutta samalla reissulla nuuhkaset myös toista versiota siitä tuoksusta. Toteat sen itsellesi paremmin istuvaksi ja päätätkin jäädä odottamaan Yves Rocherin jokavuotista Halloween-tarjousta, jossa ensimmäisenä ostoskoriin lisätty tuote on ilmainen. Kun tarjouksen aika vihdoin tulee, et epäröi hetkeäkään tuoksun hankkimisesta ja sitten vain jäät odottelemaan paketin perille saapumista.


Yves Rocherin Comme une Evidence L'Eau de Parfum Intense tuoksu muistuttaa mua jostakin asiasta tai ihmisestä todella vahvasti. En vaan millään saa päähäni, että mistä tai kenestä. Tuoksu on joka tapauksessa todella kukkainen, damaskon ruusu ja jasmiini tuovat siihen hienostunutta naisellisuutta. Tuoksun syventyessä sen luonne muuttuu hieman pehmeämmäksi ja makeammaksi, mutta kukkaisuus on silti vahvimmin läsnä. Fragrantica kertoo tässä olevan myös praliinia, mutta en ole kyllä millään erottanut minkäänlaista suklaista vivahdetta omalta iholtani.

Kuten nimestäkin voi päätellä tämä on todella 'intense'. Yksi suihkaus ranteeseen riittää hyvinkin, jottei ympärillä olevat ihmiset pyörry tuoksupilveen. Tämä myös kestää todella pitkään. Itse olin havaitsevani tuoksun ranteessani vielä noin 12 tuntia ihollaolon jälkeen. 


Pullo on mielestäni erittäin tyylikäs ja ylellisen tuntuinen. Se on melko painava ja pullon taustapuoli on hauskasti hieman kaareva.

Loppukevennykseksi kuva tilanteesta, joka lähes aina tapahtuu kun alan tekemään yhtään mitään!

Onko Comme une Evidence tuttu?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Varsinkin viimeinen, tuttu tilanne täälläkin..:)<3 Alkuperäinen Comme une Evidence on tuttu. Sain tuoksun mummultani ehkä 15-vuotiaana. Rakastin sitä ihan hulluna, koska olostani tuli niin kypsä ja naisellinen, koska tuoksu todellakin on noita kahta. Voisikin käydä nuuhkaisemassa, onko se vielä yhtä ihana. Nyt se voisi muistuttaa mummusta.

    VastaaPoista