maanantai 2. marraskuuta 2015

Avon Naturals Herbal

Miltä kuulostaisi voide, joka tekee ihosta yön aikana hyvin levänneen näköisen, ja joka ei maksa kuin vajaa neljä euroa?


Kuulostaa ehkä liiankin hyvältä ollakseen totta, mutta tämä Avonin Naturals Herbal 30+ -voide vakuutti mut jo ensimmäisen kerran jälkeen! Tilasin tämän itselleni yövoide käyttöön, koska arvelin lähestyvän talven ja 30:n ikävuoden olevan hyvä syy satsata kosteuttavampaan yövoiteeseen. Ja heti ensimmäisen kerran jälkeen olin valmis hehkuttamaan tätä tuotetta täällä blogin puolella. En sentään niin tehny, vaan jatkoin tuotteen testailua. Niin vain joka aamu kasvot näyttivät tasaisen värisiltä ja siltä kuin olisin nukkunut monen päivän univelat pois. Tämän lisäksi iho tuntui todella pehmeältä. Huippua!


Voide on tuntumaltaan melko kevyttä, mutta omalle rasvaiselle iholleni silti "liian kosteuttavaa" päiväkäyttöön. Kovinkaan kuivaihoiselle tämä ei ehkä keveytensä vuoksi sovi, mutta normaali/sekaihoisille varmasti ihan sopiva vuorokauden ympäri käytettäväksi. Tuotteessa ei ole juurikaan huomattavaa tuoksua, muuta kuin semmoinen voidemainen tuoksu. Purkissa on tavaraa 50ml ja hinta taitaa olla jatkuvasti 3,75€.

2 kommenttia: