maanantai 23. marraskuuta 2015

Avon Calming Effects Mattifying Foundation

Olen saattanut parikin kertaa täällä blogin puolella mainita, että mulla on ollut jo useamman vuoden ajan käytössä lähes yksinomaan L'orealin True Match meikkivoide, ihan vain sen vuoksi, että siinä on paras sävyvalikoima markettimerkeistä. True Match ei käyttöominaisuuksiltaan ole täysin ihanteellinen omalle rasvaiselle iholleni, joten toki jos jollakin merkillä on ihon paremmin mattana pitävä voide ja vielä sopivan sävyisenä, mielelläni otan semmoisen testiin.

Päätinkin uskaltautua kokeilemaan Avonin Calming Effects -meikkivoidetta, ja nimenomaan sitä rasvoittuvalle iholle tarkoitettua versiota. Tästähän on olemassa myöskin normaalille/kuivalle iholle paremmin sopiva illuminating foundation. Omani tilasin sävyssä Nude, joka on sävyvalikoiman toiseksi vaalein sävy (vaalein Ivory on punapohjainen). Vaikka olinkin varautunut siihen, että joutuisin vaalentamaan tätä toisella meikkivoiteella, niin eipä siihen olekaan tarvinut ryhtyä. Ehkäpä en olekaan ihan niin valkoinen kuin olen aina luullut..


Meikkivoide on pakattu pumpulliseen lasipulloon, joka antaa sille heti laadukkaamman tuntuman. Pumppu annostelee voidetta todella maltillisesti, joten pelkoa siitä, että tuotetta tursuaisi yhdellä painalluksella liikaa, ei ole.

Tuotteen sanotaan sopivan normaalille ja rasvoittuvalle sekä herkälle iholle. Itselläni ei ole herkkä iho joten en voi sanoa sen erityisemmin rauhoittavan ihoa, mutta mattapintaisen jäljen se todellakin antaa. Iho näyttää lähes puuteroidulta tämän jäljiltä. Peittävyys on keskitason luokkaa.


Tästä kuvasta voi saada jonkinlaista osviittaa sävystä. Vasemmalla Avon ja oikealla Maybellinen Fit Me sävy 110.

Kaikki rasvaihoiset varmaan voi allekirjoittaa sen, että tekipä mitä tahansa taikatemppuja, niin iho alkaa kiiltelemään jossain vaiheessa päivää joka tapauksessa. Ei tämäkään ihmeisiin pysty, mutta uskallan silti väittää, että iho pysyy mattaisena hieman pidempään, kuin "normaalin" meikkivoiteen kanssa. Ei hullumpi ostos siis!

Hinta kampanjan 16 aikana näyttäis olevan 13,75, mutta seuraavassa kampanjassa hinta on pari euroa halvempi.

4 kommenttia:

 1. Mullakin alkaa t-alue päivän alkana kiiltelemään, mutta luottotuotteisiin kuuluu puuteripaperit ja hyvää kivipuuteria vähän päälle, niin taas mennään kiillottomana pari tuntia :D Mulla siis normaali-sekaiho, joka talvella kyllä välillä kärsii pintakuivuudestakin. Erittäin "helppo" yhdistelmä siis ;D

  VastaaPoista
 2. Tuo Maybelline on mun iholle tosi hyvä sävy, joten tämä jää varmaan kokeilematta. Muutenkin tähän aikaa vuodesta tuntuu mahdottomalta katsoa miten sävy sopii kasvoille, koska luonnonvalo on niin vähissä .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän aikaan tuntuu kuvienkin ottaminen ihan tuskalta, kun kuvista tulee yleisilmeeltään niin kylmän sävyisiä :D

   Poista