lauantai 31. lokakuuta 2015

Smoky Saturday 6

Hauskaa Halloweenia/Pyh.päivää! Olisi ollut todella loogista tehdä tämän päivän smokysta oranssi-mustaräpellys, mutta kuten varmaan olen joskus maininnut, kaikki mun luomiväripaletit on tavalla tai toisella sävymaailmaltaan todella neutraaleita, niin en valitettavasti omista kovinkaan "värikkäitä" luomivärejä, enkä siis sitä oranssiakaan.

Päädyin siis käyttämään pronssia ja sitä sitä mustaa tottakai!


Halloweenin kunniaksi piti kehitellä vähän jotain erilaista. Kuvat taas vähän syö todellisuudesta pois, mutta IRL tästä tuli aika överi! Mustakin näyttää nuissa kuvissa ihan ruskealta.


Tällä kertaa käyttöön pääsi e.l.f.:in kuuden napin paletti, joka aika usein on noussut käyttöön joulun lähestyessä. Tässä on aivan mahtava kultainen glitterisävy, ja se jos mikä sopii jouluun!

Lähdin liikkeelle levittämällä tuota oikean ylänurkan pronssista sävyä koko liikkuvalle luomelle. Sitten otin Makeup Revolution Iconic 2 paletista mattamustaa, jolla rajasin ensin yläluomen ripsien rajasta venyttäen rajausta aika pitkälle ulospäin. Sitten piirsin luomivakoa mukaillen mustalle edelleen rajaukset, joita en ajatellutkaan häivyttää. Kun silmät on ihan eri paria, niin kaikki tämmöset hommat on hieman haastavia ja rajoja on lähes mahdoton saada symmetrisiksi. Sitten rajasin vielä alaluomen mustalla vähentäen intensiivisyyttä sisänurkkaa kohden. Silmän ulkonurkka jäi vähän hölmön näköiseksi, joten tummensin sitä elf paletin oikean alanurkan ruskealla. Keskelle luomea vielä sitä kultaista glitteriä (ylärivi keskellä).

Ripsillä on Avonin Big & False, koska tässä lookissa hain juuri hämähäkkiefektiä. Lisäksi vielä mustalla eyelinerilla rajaukset alaluomelle sisärajaan ja muutama irtoripsitupsu et voilà!

Onko teillä Halloweenin pippaloita tänään tiedossa?

4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen meikki! Meillä olisi työpaikan Halloween -bileet mutta en jaksa mennä kun kummitytön synttärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No kyllähän synttärit vetää pidemmän korren! :)

      Poista