lauantai 24. lokakuuta 2015

Smoky Saturday 5

Viime viikkoisten messujen vuoksi Smoky Saturday jäi välistä, mutta tällä viikolla taas mennään. Päätin jo tässä männä viikolla, että käytän Makeup Revolutionin Flawless paletin GreenStars sävyä jollain tavalla tämän viikkoisessa smokyssa.


GreenStars on hieman haastava sävy, koska pannussa se näyttää selkeästi vihreältä, mutta luomille levitettynä sävy muuttuu harmaammaksi. Kerrostamalla sain kuitenkin ihan hyvin vihreän näkymään. GreenStars siis koko liikkuvalla luomella. Flawless paletista pääsy käyttöön myös Smudge, jolla häivyttelin tuota vihreää. Alaluomella Cheerless ja kulmaluulla Soft Glow.


Halusin vaaleampaa vihreää luomen keskiosaan ja kokeilin miten Wet n Wildin Comfort Zonen vihreänpuolen eyelid sävy toimisi. Se ei kuitenkaan näkynyt tarpeeksi, joten keksin koittaa miten tämän kuun Livboxista tullut pitkäaikaistilaajien lahjus Bellápierren hohtopuuteri toimisi, ja se näyttikin tosi kivalta. Valokuvissa ei varmaan toistu yhtä hyvin kuin luonnossa, mutta trust me, it's there! ;)


Kulmakarvat väritin jo hieman kuivahtaneella elfin Eyebrow Kitillä. Saman merkin Cream Eyelinerilla rajaus. (Sisänurkan rajaukset meni vähän vinksalleen, mutta ei kannata niihin kiinnittää huomiota.) Irtoripset on Ardellin Demi Wispies.

Ens viikolla en taatusti ota ennen lauantaita yhtäkään silmäkuvaa! :D

4 kommenttia: