lauantai 10. lokakuuta 2015

Smoky Saturday 4

Jälleen on lauantai ja vuorossa Smoky Saturday! Tällä kertaa päätin tehdä hyvin perinteisen smokyn harmaalla ja mustalla. Harmaa luomiväri ei todellakaan kuulu omaan "comfort zoneeni", koska mulla on harmahtavan vihreät silmät ja miellän harmaan aina semmoseksi väriksi, joka latistaa silmien vihreyttä. Valokuvissa tosin luomiväristä riippumatta mun silmät näyttää vihreämmältä kuin luonnossa, vaikka valokuvissa harvemmin värit toistuu yhtä kirkkaina kuin ne luonnossa on.

Mutta asiaan. En omista montakaan palettia, jossa nuo perinteiset smoky-sävyt musta ja harmaa olisi, joten tälläkin kertaa e.l.f.:in projektipaletti pääsi käyttöön.


Tämä oli tosi simppeli homma. Ensin harmaata (1) koko liikkuvalle luomelle, rajaus mattamustalla (2) leventäen ulkonurkkaa kohti ja mattavalkoista sisänurkkaan. Lisäksi alaluomelle sama homma, eli harmaata koko pituudelle ja mustaa lähemmäs ulkonurkkaa. Sisärajaukset tein teeman mukaisesti e.l.f.:in mustalla rajauskynällä ja ripsarina toimi essencen get big lashes.


Testasin tässä samalla sitä uutta Lumenen meikkivoidetta, joka tuli tässä männä viikolla Livboxista. Olipahan kevyesti peittävä.. Ei kyllä ollu mun kuppi teetä.

Ensi viikolla onkin sitten I love me -messut, joihin voitin lipun, mutta nyt on vielä vähän auki, että pääsenkö sittenkään lähtemään, koska en ole saanut kisuille vielä ruokkijaa. Mutta jos hyvin käy, ja pääsen lähtemään, niin todennäköisesti ensi viikon Smoky Saturday jää välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti