lauantai 3. lokakuuta 2015

Smoky Saturday 3

Tällä kertaa se viime viikolla penkin alle mennyt Smoky Saturday meikki hieman paranneltuna. Koska glitterkausi (pikkujoulukausi), alkaa olemaan jo ihan nurkan takana, on mitä parhain aika kaivella esille kaikki omat kimaltavat luomivärit esille!


Alotin homman Sleek i-Divine Au Naturel paletilla. Tuo tumman punertava ruskea (1) ensin koko luomelle. Elfin projekti paletti valikoitui tähän kaveriksi, ja siitä tuo glitterinen musta (2) luomen ulkonurkkaan blendattuna vähän ulos ja ylöspäin. Sisänurkkaan saman paletin shimmerinen valkoinen (3) ja koko roskan häivytykseen Sleekistä tuo nelosella merkattu sävy. Valitettavasti olen hävittänyt sen muoviläpyskän, jossa nuo sävyjen nimet lukee. Tuo on muuten tosi hyvä häivytyssävy, joka tekee todella luonnollisen näköstä jälkeä. Alaluomelle myöskin Sleekistä tuo shimmerinen tumma ruskea (5), joka on päässyt todella vähälle käytölle.

Rajasin yläluomen Catricen Calligraph -rajaustussilla, alaluomella sisärajassa on essencen big brights eyes ja ripsillä myös essenceä, eli get big lashes. Lopuksi vielä lisäsin luomen keskikohtaan ja vähän sisänurkkaan päin NYXin Glitter Cream paletista tuosta keskimmäisestä napista (6) glitteriä.


Tuo Glitter Cream Palette on muuten tosi kiva, mutta ei oikein toimi mun silmissä, koska ne on alta aikayksikön kerääntynyt silmän juonteisiin. Luulen, että voisi olla toimivampi, jollakin, jolla on vähän ulkonevammat silmäluomet. Glitteristä kyllä tykkään noin muuten. Sen pitäis vaan olla kuivemassa muodossa.


Glitter - yay vai nay?

4 kommenttia:

 1. Ihana silmämeikki! <3 Glitter oh jeah!

  VastaaPoista
 2. Kesti kauan päästä yli milleniumtraumasta, mutta nyt: yay! Glitter on ihan mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla yleensä glitteri-innostus alkaa tässä syksyllä ja loppuu joskus uuden vuoden jälkeen, kun alkaa jo kyllästyttään kaivella niitä hippusia silmistä :D

   Poista