maanantai 19. lokakuuta 2015

Ripsariteemaviikko!

Blogin päivittäminen on koulujuttujen ym. seikkojen vuoksi jäänyt hieman vähälle viime aikoina, mutta nyt lomaviikon kunniaksi ajattelin repäistä kunnolla ja pitää teemaviikon. Postauksia onkin nyt luvassa ihan joka arkipäivä teemaviikon aiheesta ja lauantaina taas Smoky Saturday.

Mutta siis asiaan.. Tässä on nyt viime aikoina tullut hamstrattua uusia ripsivärejä ja niiden satoa olisi tarkoitus tällä viikolla purkaa. Voin jo luvata, että aion paljastaa yhden oman all time favoriten! Viikon aloittaa kuitenkin jo blogissa aiemmin kesällä esitelty L'Oréalin False Lash Superstar.


Silloin kun tätä ekaa kertaa testasin ja tästä kerroin, niin eihän tämä kyllä vakuuttanut yhtään. Vaikka olenkin vannoutunut vedenkestävien ripsarien käyttäjä, ja tiesin etten tällä vesiliukoisella mitään ihmeyksiä saisi aikaiseksi, toivoin silti vähän parempaa lopputulosta kuin allaolevissa kuvissa näkyy.


No mutta sitten kehiin astui Misshan Power Fix Mascara, joka mahdollistaa vesiliukoisten ripsivärien käytön ilman pelkoa ripsien suoristumisesta.

Testasinkin tuota False Lashiä Power Fixin kanssa, mutta ilman tuota ripsarin omaa pohjustajaa. Still not convinced. Sitten tuo ripsari jäikin vähän unholaan, kunnes tässä alkusyksyn aikana ajattelin kokeilla, miten se toimisi Misshan ja tuon sen oman primerin kanssa käytettynä yhdessä. Ja kyllä! Sehän tekikin ihan hyväksyttävää jälkeä!


Ei tästä Superstarbasta vieläkään suosikkia tullut ja tuskin tätä enää hankin itselleni lisää, mutta nytpähän voin sen silti käyttää loppuun asti, eikä harmita, että pitäisi todella vähän käytetty ripsiväri heittää pois.

2 kommenttia:

  1. Mä olisin myös odottanut tältä jotain massiivisempaa jälkeä, ei mikään ihmeellinen omissa ripsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuo nimi antaa odottaa vähän parempaa tulosta.

      Poista