keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ripsariteemaviikko: Lumene Blueberry Curl Mascara

Tänään vuorossa yksi omista all time feivoriteistä! Joitakin vuosia sitten, kun siirryin käyttämään vedenkestäviä ripsareita, oli Lumenen Blueberry Curl ensimmäinen vedenkestävä, jota testasin. Ihastuin siihen sillon kovasti, mutta jostain syystä sitä ei silti tullut ostettua enää uudestaan. Jokunen viikko sitten löysin sen kuitenkin Citymarketista kuudella egellä ja olihan se sitten pakko ostaa!


Pakkaus on säilyttänyt saman kiiltävän sinisen turkoosin ulkomuotonsa. Harja sensijaan on muuttunut siitä muutaman vuoden takaisesta. Olen melko varma, että silloin aikoinaan se oli kokonaan pyöristetty. Nykyään harja on "litistetty" keskeltä.


Eilen jo mainitsin, että tykkään enemmän silikonisesta harjaosasta ja tässä sellainen on. Piikit on ohuita ja niitä on todella runsaasti. Vähän täytyy antaa noottia harjan kovuudesta tai oikeastaan terävyydestä. Tällä ei kannata tökkiä silmiä!


Toisin kuin eilinen Big & False, tämän tekemä jälki on todella luonnollinen. Yläkuvassa yksi kerros ripsaria ja alemmassa kaksi. Tuuheutta saa ihan mukavasti kerrostamalla, mutta ripset pysyy silti hyvin eroteltuina ja luonnollisen näköisinä.

Ihan harmittaa, etten tätä ei ole tullut ostettua useammin, koska jälleen tämän uuden yksilön myötä huomasin miksi tästä tykkään niin paljon! Well done, Lumene!

Onko kukaan muu ihastunut tähän?


5 kommenttia:

 1. Tää oli yhteen aikaan mun eniten käyttämä ripsari, koska kesti melkein mitä vaan. Ongelmaksi koitui vaan tämän irrottaminen silmistä, yleensä tähän tepsi parhaiten Lumenen oma silmämeikinpuhdistaja, mutta se saa mun silmät kirvelemään ihan kuin ne olis tulessa, niin käyttö jäi ja siirryin sitten Sensain 38. Suosittu tän on pakko olla, koska taitaa olla Lumenen ripsareista kauiten markkinoilla ollut yksilö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä tosiaan jämähtää ripsiin tiukasti kiinni. Mulla kyllä toimii hyvin Ziajan meikinpoistoaine, kunhan vaan "hauduttaa" sillä aineella kyllästettyä vanulappua silmän päällä vähän normaalia kauemmin. :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, mulla on tätä ripsaria meinaten yksi tuubi jemmassa. :D

   Poista
 2. Minun ensimmäinen ripsivärirakkaus vedenkestävien sarjassa. Ostan usein tuubin tarjouksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Lumene ei lopeta tän valmistamista

   Poista