torstai 22. lokakuuta 2015

Ripsariteemaviikko: essence get BIG! LASHES

Ajattelin tänään sateisen päivän kunniaksi, esitellä jälleen yhden vedenkestävän ripsivärin. Tämä essencen get BIG! LASHES on saattaanut aikaisemmin vilahtaakin täällä Smoky Saturdayn merkeissä, mutta tarkempaan syynäykseen se ei ole vielä päässyt.


Mua ehkä hieman ärsyttää brändien nimet, jotka on kirjoitettu pienellä, koskaan kun ei oikein tiedä miten ne pitäisi kirjoittaa. Mutta entäs sitten kun tuotteen nimi alkaa pienellä kirjaimella, keskellä se muuttuu isoiksi kirjaimiksi ja huutomerkki on ympätty sinne minne se ei todellakaan kuulu! Sisäinen Grammar Nazini itkee..

Anywho.. En ensimmäisillä kerroilla tykästynyt tähän ripsariin ollenkaan. Vedenkestäväksi se piti ripset taivutettuina todella huonosti, harja oli jotenkin hillittömän iso ja hankala käyttää. Ihan kivaa jälkeä tämä silti teki ja käytinkin tätä Misshan Power Fixin kanssa ihan hyvillä mielin. Nyt kun on tullut käytettyä välissä muitakin ripsareita, niin tämä on ehtinyt vähän kuivahtaa sillä välin ja nyt se toimiikin paljon paremmin.


Harja tässä on, kuten jo sanoinkin, iso ja paksu. Hyvin samankaltainen kuin Avonin Big & False Lashissä, mutta tässä on harjakset pakattu tiiviimmin, joten tämä ei nappaa niin paljon massaa mukaan ja jälki on siistimpää. Näillä tämmösillä valtavan kokoisilla harjoilla on vaan lähes mahdotonta levittää väriä siististi. Olenkin lähes joka kerta onnistunut sotkemaan silmäluomet tätä käyttäessä.


Isosta harjasta huolimatta tulos on silti hyvinkin luonnollinen. Tuttuun tapaan ylempänä yksi kerros ja alempana kaksi. Kovinkaan suurta eroa kerrosten välissä ei ole, joten itse ainakin pärjäisin yhdelläkin kerroksella.

Edelleen tykkään enemmän essencen ripsiväreistä Lash Princessistä ja LASHmaniasta, joten get BIG! LASHES ei pääse jatkoon.

Mikä on oma essence suosikkisi?

Ps. Ei ehkä olis kannattanut käydä kattomassa tuota vanhaa postausta Lashmaniasta... Hyrrr..

4 kommenttia:

 1. Ekaksi, tää sun ripsariviikko on ollut tosi kiva. Kun käy joka päivä niin muistaa hyvin edellisten tuotteiden tekemät jäljet. ;) Täytyy sanoa, että tän jättämä jälki on eniten mun makuun tähän astisista, yksinkertaisesti wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mukava kuulla! Mua itseä alkaa jo vähän kyllästyttään omien silmien tuijottelu :D Mää olin jo vähän ehkä unohtanutki, että tällä saa tämmöstä jälkeä, kun mietin vaan aina sitä, ettei tällä pysy taivutukset kovin hyvin, niin käyttö jäi sitten vähemmälle.

   Poista
 2. Mä kirjotan Essencen aina isolla kirjaimella, ei vaan pysty muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon tainnu kirjottaa sen isolla ja pienellä, mutta kyllä tuo pienellä kirjottaminen raastaa hermoja aina vaan :D

   Poista