perjantai 23. lokakuuta 2015

Ripsariteemaviikko: Avon Luxe Glamorous Lash Mascara

Tämän kertaisen teemaviikon päättää Avonin Luxe ripsari, jonka jonotin itselleni mukaan I Love Me:stä. Ripsari on ihan brand new ja tulee myyntiin vasta kampanjassa 16, eli alkaen 12.11., jolloin hinta on 12€ (norm. 20€).


Tätä on saatavilla kahdessa eri sävyssä - mustana ja ruskean mustana. Tämän hienous piilee tuossa valkoisessa päässä. Kun sen ruuvaa auki paljastuu sisältä ripsiseerumi, joka on suunniteltu estämään ripsien irtoamista ja katkeilua. Tuohon väitteeseen en voi sanoa vielä mitään, koska seerumia en ole vielä korkannut.


Varsinaisen värin puolelta avautuu silikoninen harja, joka on kooltaan lähes täydellinen. Kapeutensa vuoksi sille on helppo levittää väriä myöskin alaripsiin. "Piikkejä" on sopivan tiheästi, joten tällä saa hyvin erotellut ripset.

Tässä, kuten myös siinä Big & Falsessa, on outo vähän lääkemäinen haju, mutta tässä se ei ole yhtä voimakas, kuin B&F:ssä.


Näissä kuvissa Luxe on ilman Misshan pohjustajaa. Ylempänä taas yksi kerros ja alempana kaksi. Taivutukset ei pysynyt ollenkaan, mutta jälki on muuten todella kivan näköistä.


Mutta Misshan kanssa tämä on täydellinen! Sain messuavecinkin satsaamaan Misshan Power Fixiin ja palaute sieltä päästä oli myöskin todella positiivinen näiden kahden yhtälöstä.

Tälle täytyy myös antaa pointsit helposta poistamisesta. Garnierin misellivedellä kyllästetty vanulappu sai poistettua ripsarin ihan älyttömän helpolla vaivalla! Luulenpa, että tätä täytyy hankkia entisen loputtua lisää ;)

Teemaviikkoa olisi voinut jatkaa vielä ainakin pari päivää, sillä pari ripsaria odottaa vielä korkkaamista. Mutta ehkä palaan niihin vielä myöhemmin..

Mitkä on omat suosikki ripsarisi? 2 kommenttia:

  1. Ihanaa jälkeä, tässä on sellainen harja, josta ehkä itse eniten tykkään mascaroissa.

    VastaaPoista