tiistai 20. lokakuuta 2015

Ripsariteemaviikko: Avon Big & False Lash

Tämän päiväisen ripsivärin oli toinen niistä, jota I love me -messuilla Avonin pisteellä jaeltiin tasatunnein. Omani joko tilasin itse tai sain sen jonkin tilauksen kylkiäisenä. Ei voi muistaa..


Hylsy on, kuten kuvasta näkee, kiiltävä musta ja erittäin epäkiitollinen kuvattava. Ripsivärissä on patentoitu 1000 kuidun koostumus, ja tämän pitäisi tuoda luonnollista tuuheutta. Tämän ei pitäisi myöskaan paakkuuntua, mutta noh, siitä vähän alempana lisää..


Harja on tuommoinen perinteisen tuuheuttavan ripsivärin harja. Itse tykkään enemmän silikonisista harjaksista, koska niillä saa siistimpää jälkeä. Tähän kuitenkin pitää lisätä, että ei se silikoninen silti välttämättä ole oikotie onneen, sillä omassa suosikki Maybellinessa sellaista ei ole.

Itse värimassa on koostumukseltaan kuivahkoa ja siinä on aika vahva lääkemäinen haju. Mieluummin ottaisin ripsarini hajuttoman, thank you!


Pahoittelut vähän toispuoleisesta kuvasta! On lähes mahdotonta ottaa naamastaan kuvia ilman kääntyvää näyttöä. Point and shoot menetelmällä saa vaan harmaita hiuksia, kun tarkennus on missä sattuu ja kuvauskohdekin on useimmiten liian reunassa kuvaa. Ärh.

Yläkuvassa on Big & False Lashiä kaksi kerrosta. Ihan kohtuullisen hyvää jälkeä, vaikka taivutukset onkin suoristunut melkoisesti.


Tässä kuvassa sama homma, mutta pohjalla on Misshan Power Fix. Tulos on todellakin Big & False. Luonnollisia ripsiä tällä on ihan turha hakea. Harja annostelee massaa tosi runsaasti ja ripset klimppintyvät yhteen todella tehokkaasti. Ripsiharja on ihan must tämän kanssa! Enkä kyllä ihan sitä paakkuuntumattomuuttakaan (eikö suomi olekin hieno kieli? :D)  allekirjoittaisi.

Big & False Lash on ehdottomasti niihin tilanteisiin, kun haluaa ripsiltään ihan maksimaalista tuuheutta (ja kun ei ole niin väliä onko ne nyt niin hyvin erotellut).

Onnistuiko kukaan saamaan tätä Avonin pisteeltä viikinloppuna?

4 kommenttia:

 1. Tää tekee jo huomattavasti näyttävämpää jälkeä kuin se Lorkku, näyttää oikeastaan paremmalta ilman pohjustajaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä, pohjustajan kanssa meni jo vähän överiksi :D

   Poista
 2. Tämä on mua kiinnostanut, mutta paakkuuntumisesta en tykkää yhtään. Silloin aina mietin, että miksi en omista ripsiharjaa :D

  VastaaPoista