tiistai 13. lokakuuta 2015

Oriflame Hyper Stretch -ripsiseerumi

Kun loppukesästä tilasin uusia harjaspäitä Skin Pro:hon Oriflamelta, päätin lisätä tilaukseen mukaan myös Hyper Stretch -ripsiseerumin. Vaikka olenkin kovin skeptinen kaikkia tuotteita kohtaan, mitkä lupaavat pidentää ja tuuhentaa karvankasvua. Mutta ei pidä tuomita ennen kuin itse ensin kokeilee, eikö?


Kauneus bloggaajien kahvihuoneella Facebookin puolella oli parisen viikkoa sitten puhetta RevitaLash -seerumista, joka on astetta tujumpaa ainetta. (Tyttö ilman helmikorvakorua -blogissa on kattavammin kerrottu RevitaLashin toimintaperiaatteista!!) Hyper Stretchissä prostaglandiinijohdannaisia aineita ei ole, vaan mikäli ainesosalistaa osasin tulkita, niin tässä "pidentävänä" ainesosana on käytetty risiiniöljyä, eli sitä samaista öljyä, jota naiset kautta aikain on käyttänyt ripsiensä hoitamiseen.


Sivellin on mukavan pieni ja ohut, ja sillä on helppo levittää tuotetta aivan ripsien tyveen. Käytin alkuun tuotetta aamuin ja illoin hyvinkin tunnollisesti useamman viikon, mutta laiskuuttani käyttö on nyt jäänyt kertaan per päivä.

Noh, onko tästä sitten ollut mitään iloa? Totta puhuakseni, ripsien pituuteen tällä tuskin on ollut mitään vaikutusta, mutta olen huomannut, ettei niitä irtoa nyt ihan samaan tahtiin kuin ennen. Tästä syystä ripset on ollut tuuheammassa kunnossa. En siis koe, että 13 euroa, jonka tästä pulitin, olisi mennyt hukkaan.

Oman seerumisi voit tilata suoraan Oriflamen verkkokaupasta tai Oriflame edustajalta.


INCI: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM ACRYLATE/ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, POLYSORBATE 80, METHYLPARABEN, SORBITAN OLEATE, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1

2 kommenttia:

  1. Täähän on näppärä, koska tolla on kivempi levittää risiiniöljyä kuin sormin. Tätä mäkin uskaltaisin käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mää ajattelin putsata tuon putelin sitten kun tuo seerumi loppuu ja täyttää sen sitten varsinaisella risiiniöljyllä, niin sen levitettyä helpommin :D

      Poista