torstai 8. lokakuuta 2015

Lokakuun Livbox

Tämän kuun Livbox ei mennyt kyllä ihan nappiin. Jos se viime kuussa tuli ihan ennätysnopeasti, niin samaa ei voinut sanoa tästä kuusta. Sitä paitsi kun kävin boxin hakemassa, huomasin heti, että se oli saanut hieman osumaa kylkeensä.Eipä siinä vielä kaikki! Kun boxin aukasin vilkasin pikaisesti mukana tulleet lappuset niihin sen kummemin keskittymättä. Sitten aloin tutkiskelemaan tuotteita boxin sisällä. Kun ladoin ne kaikki pöydällä mietin, että onpa niitä vähän! Uusi vilkaisu lappusiin paljasti, että mun boxista puuttui sekä L'Occitanen suihkuöljy sekä pitkäaikaistilaajien Bellápierre hohtopuuteri!! Juuri ne kaksi, jotka eniten olisi kiinnostanut :(


Tämmönen satsi mulle siis päätyi. Kovin laihan näköinen saalis..


Kun luin, että Vaseline on lokakuun boxissa mukana, olin jo täysin varma, että tämmöinen suihkittava kosteusvoide paljastuisi boxin sisältä. Olen sen verran laiska rasvaaja, että tämmöset tuotteet, jotka helpottaa kropan rasvaamista, kelpaa kyllä!

Hammastahnakin alkoi olemaan lopussa, joten olen ihan tyytyväinen, että tuo Pepsodent oli tässä boxissa.


Nämä Bonacuret oli ehkä tylsimmät tuotteet, koska molemmat on periaatteessa hyvin samankaltaiset käyttötarkoitukseltaan, joten vähän ihmetyttää, että sekä tuo muotoilu- että lämpösuojavoide oli mukana. Joillekin oli ilmeisesti tullut Bonacuren shampoo ja suihke, joten ehkä näiden kohdalla tuotteita olisi voinut laittaa vähän ristiin, you know?


Lumenen meikkivoiteen kohderyhmään en kuulu, mutta tätä pitää päästä testaamaan ainakin kerran, koska muista blogeista on saanut lukea, ettei tämä peitä juuri ollenkaan. Luultavasti tämä päätyykin jollekin parempi ihoiselle kaverille.

Skingainin kollageeniboosteri juomajauhe oli boxin extratuote. Yhdestä kerta annoksesta tuskin ihon kunnon muutosta huomaa, joten ehkä vähän hassu tuote, mutta eiköhän tuo tule hörpittyä.

Tämä boxi ei olisi jättänyt niin huonoa makua suuhun, jos olisi ne puuttuvatkin tuotteet ollut mukana. Näin tämmösenä vajaana tämä oli kyllä tylsyyden huippu!

5 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä niin booring. :D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pistit palautetta Livboxille. Multakin kerran puuttui yksi tuote, ja se lähetettiin nopeasti postissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin heti palautetta kun huomasin vääryyden :D

   Poista
  2. Laitoin heti palautetta kun huomasin vääryyden :D

   Poista