maanantai 26. lokakuuta 2015

Livboxin syynäys: Lokakuu Edition

No niin! Tänään on taas tullut Livbox kysely sähköpostiin, joten mikäs sen parempi ajankohta tutkailla taas vähän tarkemmin mitä boxista paljastui.


Vaselinen suihkekostusvoide on kuin mulle tehty tuote! Miten helppoa onkaan suihkia voidetta ympäriinsä ja hoitaa ihon kosteutus ihan muutamassa sekunissa? Olen tästä tykännyt kyllä tosi paljon. Toivottavasti tuoksuvaihtoehtoja tulisi lisää, sillä tämän perusversion tuoksu on alkanut kyllä vähän kyllästyttämään.

Mua huvittaa vähän tämmöset hammastahnat, jotka sinisyydellään pitäisi luoda hampaisiin optinen harha tehden niistä valkoisemman näköiset. Toimii varmasti jo valmiiksi valkoisissa hampaissa. Mutta jos on keltaiset hampaat, niin eikö niihin sinistä lisäämällä pitäisi tulla vihreitä? :D No joo, ei se onneks ihan nuin toimi. Mutta en ole ainakaan itsellä huomannut mitään valkoisempaa yleisilmettä tällä harjatuissa hampaissa. Vaahtoaa aika runsaasti, mistä en tykkää.


Nämä Bonacuret oli ihan jees. Tuoksuu hyvälle ja muutenkin käyttöominaisuus on ihan kiva. Ei mitään huonoa sanottavaa.


Lumenen meikkivoidetta kokeilin pari kertaa todeten sen itselleni liian kevyeksi ja liian tummaksi, joten siirtyi eteenpäin henkilölle, jolla on kuivempi iho ja vähemmän peitettävää.

Olisi tosi kiva sanoa tuosta SkinGainistä, että huomasin jo yhden kerran jälkeen ihossa muutoksia, mutta eihän se niin mene. Tämä maistu tosi laimealta sitruunamehulta. Olisi tietysti kiva testata SkinGainiä pidemmällä aikavälillä.


Jälkitoimituksena sain kuin sainkin boxista puuttuneet tuotteet. L'Occitanen suihkuöljyn ajattelin olevan paremman tuoksuista toisten bloggaajien kommenttien perusteella. Ei tämä kyllä mun mielestä tuoksullaan voi kehua. Muuten tosi kiva tuote. Toimii myös sheivauksessa!

Bellápierren hohtopuuteri vilahtikin lauantain Smoky Saturdayssa. Olen käyttänyt tätä niin silmissä luomivärinä kuin highlighterina poskipäillä. Tosi kiva tuote!


Mistä tuotteesta itse tykkäsit eniten?

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä totta, että ei noista sisäisesti nautittavista mitään eroa heti nää, vaatii jopa enemmän kuin kuukauden käyttöä ennen kuin hyödyn huomaa, jos sellaista on. Varsinkin tuotteen jäädessä pois, se ero on usein kaikista havaittavin. Eli eka käyttää sitten lopettaa, niin eron huomaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niinpä! :D SkinGainejä ois tosiaan voinu olla enemmänkin, niin niistä olis voinut olla enemmän iloa

   Poista
 2. Toi Vaseline oli mun lemppari koko boxista! Oli tosi kiva, imeyty nopeasti ja kosteutti mukavasti.
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää varmaan seuraavaks hankkia se suklaan tuoksuinen version :)

   Poista