sunnuntai 18. lokakuuta 2015

I love me!

Huh heijaa! Kuka tunnustaa olleensa tänä viikonloppuna Messukeskuksessa ihmismassan mukana kuljeksimassa? Itsekin pääsin tänä vuonna mukaan, kun voitin lipun Sinistä Pintaa -blogin arvonnassa. Olin siis itse vain lauantaina paikan päällä, joten ihan joka pisteellä en ehtinyt/päässyt käymään, mutta ihan hyvän yleiskuvan messuista luulen saaneeni. Järkkäriä en jaksanut ottaa mukaan, joten kuvituksena toimii puhelimella napsitut kuvat.


Tultiin avecin kanssa paikalle noin puolen päivän aikoihin, jolloin ihmisiä oli jo mieletön määrä paikalla. Ensimmäinen missio oli löytää Avonin piste, koska sieltä sai tasatunnein vaihtaa vanhan ripsivärin tilalle uuden. Tuo piste löytykin ihan heti, joten lähdettiin kiertelemään messukeskusta ympäri, sen minkä ihmismereltä kyettiin. Aika monta pistettä jäi näkemättä ja kokematta, koska niihin ei vain mahtunut mukaan.


Pikaisen yleissilmäilyn jälkeen alettiin siirtymään takas kohti Avonia tarkoituksena hengailla siinä lähistöllä, kunnes olisi aika siirtyä jonoon. Satuttiin kuitenkin olemaan niin sopivasti paikalla, että päätettiin ryhtyä ensimmäisiksi jonottajiksi jo hyvissä ajoin! Muutoinhan nuo jakelivat Big & False ripsiväriä, mutta tuolloin kello kahdelta, jolloin jonossa oltiin, oli tarjolla uutta Luxe ripsaria (tulee myyntiin vasta kampanjassa 16, eli 12.11. alkaen).

Avonin jälkeen käytiin haukkaamassa vähän palasta, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan jonoon! :D Hullua ehkä, mutta Livboxin pisteellä sai ilmaisia kampauksia, ja niitä siinä sitten odotettiin ja odotettiin..


Mutta lopputulos oli kyllä ihan sen jonotuksen arvoinen! Loppuaika käytettiin ostosten tekemiseen. Olikin ihan hyvä, että oltiin jo aiemmin kierrelty, niin oli helpompi suunnistaa niille pisteille, mistä ostoksia haluttiin tehdä. Illemmalla olikin jo huomattavasti helpompi liikkua, kun ei ollut semmoista ihmismassaa joka paikassa yhtäaikaa. Kieltämättä olis voinut vielä toisenkin päivän pyhittää messuilulle, niin olis ehkä päässyt vähän tarkemmin tutustumaan myytäviin tuotteisiin.

  
Oma messu saalis jäi hieman laihaksi. En ostanut kuin Yotuelin hammastahnan. Alpron jugurtit ja ripsari oli ilmaisia. Toisaalta ihan hyvä näin, kun ennen messuja pelkäsin, että rahaa palaisin ihan liikaa. Yhdellä pisteellä oli ihan mielettömän hyväntuoksuisia suihkusaippuoita, jotka oli halpojakin, niin ne jäivät hieman kaivertamaan, kun en ostanut. Saippuaa on kyllä ihan runsaasti jo muutenkin, niin en viitsinyt niitä hankkia lisää.

Oli ihan hauska kokemus. Ehkä ensi vuonna uudestaan? ;)

Ps. Bongasin muutaman bloggaajakollegankin mm. FanninDixi-Helenan ja Ilonasta näin vilauksen.

2 kommenttia:

  1. Mulla jäi ilmainen Avonin ripsari saamatta, en vaan jaksanut jonottaa :D. Uusi jono tuntui alkavan heti, kun edelliset ripsarit oli jaettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin saman kun siinä Livboxin pisteellä jonotin, että tosi nopeasti siihen Avonille se jono muodostui entisen siitä hävitessä :D

      Poista