perjantai 2. lokakuuta 2015

Elukkakuulimisia

Tajusinpa tuossa, ettei tämä mun elukkakaarti ole näkynyt blogin puolella aikoihin, joten nyt on hyvä aika vähän päivitellä niiden kuulumisia.


Mehän ollaan kissojen kanssa asuttu tässä uudessa osoitteessa nyt reilun kuukauden. Mirrit on asettunut taloksi tosi hyvin. Muuttokin sujui paremmin kuin olin pelännyt. Mikolla on taipumusta vääntää jännäkakka jos toinenkin auton kyydissä, mutta muuttomatkan (neljä tuntia ja risat), menikin ihan siivosti. Asiaa auttoi varmasti 1/4 diapami, jonka se sai ennen autokyytiä, ja sekin, että se sai katsella kuljetuskopan aukosta ulos. Hilma tapansa mukaan piti laulukonserttia puolet matkasta, mutta rauhoittui sitten sekin.


Tässä asunnossa on iso, lasitettu parveke maan tasossa, ja kisut viihtyykin siellä erinomaisesti. Heti kun herään tai tulen kotiin, on niiden päästävä ulkoilemaan ja bongailemaan naapuritalon raitakisuja, jotka (valitettavasti) ulkoilevat vapaana. 

Reetastakaan en ole kertonut kuulumisia. Lähinnä olen odottanut mahdollisuutta päästä näkemään sitä livenä. Mahdollisuus tulikin heinäkuun lopulla omistajatapaamisen myötä, mutta en sitten kuitenkaan päässyt paikan päälle. Reettahan on nyt siis 2-vuotias, ja siinä iässä, että sillä voisi jo alkaa kilpailemaan. Mutta koska se on niin vauhdikas tapaus, niin olipa tuo onnistunut kesän alussa loukkaamaan itseään, ei pahasti, mutta kesä meni sillä koipea parannellessa. Treenit on nyt taas aloitettu ja vaikka alku olikin takkuinen, niin ilmeisesti Reetta on jo parantanut otteitaan. 


Eilen ilmestyneessä Satavarmassa (ravivihjeohjelma) kimpan perustaja Kari Lähdekorpi kertoi mollivoittoiseen sävyyn siitä, kuinka vaikea hevoinen on kyseessä, ja että valmentaja Antti Ojanperän kanssa ovat miettineet, olisiko mahdollista vaihtaa kimpalle toinen (helpompi) varsa.

Harmillista jos näin tapahtuisi, koska tokihan tässä on vuoden aikana ehtinyt Reettaan kiintyä, ja kun en yhtään tiedä minkälainen se mahdollinen uusi kopukka olisi.


Ps. Huomenna ajattelin karauttaa Tampereelle katselemaan vieläkö on hyviä 3+1 -tarjouksia, sekä kiertelemään kirppiksillä!

2 kommenttia:

  1. Olen sellainen kissahöperö, että kuulumisia oli kiva lukea. Vanhempieni luona asuva Mikko-kissakin vielä porskuttaa, vaikka ikää on 20 vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskaa, että sun vanhemillasikin on Mikko niminen kissa :D 20 on jo aika hyvä ikä kissoilla!

      Poista