perjantai 30. lokakuuta 2015

Blogisynttärit!

Tasan vuosi sitten Life and Other Disasters näki päivänvalon ja tähän on nyt tultu. Synttäriarvonta siirtyy valitettavasti hieman tuonnemmas, koska pari arvontapalkintoa matkaa vielä jossakin maailmalla. Joten kunhan ne on saapunut perille, pamahtaa tämän blogin ensimmäinen arvonta!Ajattelin, että näin synttäreiden kunniaksi kertoisin vähän mistä tämä blogi sai alkunsa. (Kuvituksena random kuvia vuoden varrelta.) Eli siis kaikkihan lähti siitä, kun mieleeni juolahti, että Life and other disasters olisi tosi hyvä blogin nimi! En siis todellakaan ollut ajatellut pidempään alkaa kirjoittamaan blogia yhtään mistään aiheesta. Kirjoittaminen ja itseni ilmaisu sanallisesti on ollut mulle aina tosi vasten mielistä, mutta kun kerran saa jonkin päähän pinttymän niin sitten se on pakko päästä toteuttamaan.


Siitä se ajatus sitten lähtikin. Alunperin en ollut ajatellut keskittyä kosmetiikkaan, vaan lähinnä tästä kai piti tulla enemmän lifestyle-blogi, mutta kosmetiikkapostausten lisääntyessä suunta alkoi olla selvä. Toki yhä edelleen poiketaan muihinkin juttuihin välillä, mutta focus on kuitenkin siellä kosmen maailmassa.


Olen ehkä hieman jopa yllättynyt, että jo vuosi on ensimmäisestä postauksesta aikaa, koska harvemmin jaksan omia päähänpinttymiäni jatkaa näinkin pitkään - siitä kiitos mahtaville lukijoille!

Mutta mutta... Kuten sanoin, arvonta on tulossa kunhan kaikki palkinnot on saatu samaan läjään!

9 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiselle! Löysin tänne vasta äskettäin mutta vaikutti niin hyvältä että jään seuraamaan mitä kirjoittelet :)

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea! Kivaa, että olet jaksanut jatkaa!;):)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu, tuokoon tuleva vuosi mukanaan lisää kissoja!!:D

   Poista
  2. Hahaaa, toivottavasti ei sentään :D Mulle riittää kyllä nuo kaksi, mutta kiitoksia! :)

   Poista
 3. Mullakin on tullut vuosi täyteen bloggailua, ja yllättäen olen jatkanut harrastusta, vaikka yleensä kiinnostus lopahtaa nopeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut yllättävänkin koukuttava harrastus :D

   Poista