sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Viiskymppiset

Eilen illalla vietettiin meidän koulun 50-vuotisjuhlaa. Jonkilaista hämminkiä oli ilmassa siitä kuinka tälläytyneenä sinne olisi syytä saapua. Päädyin lopulta laittamaan vaahtomuovirullat edeltäväksi yöksi päähän, sillä kiharakampauksella ei voi pahasti mennä metsään.

Koitin taistella hiukseni jonkinsortin 40-lukuiseen muotoon ja lopputulos muistutti itseäni niin kovasti Greasen Sandystä, että päätin jättää naaman melko kevyeksi.

En ehtinyt kameraa kaivella esille ennen juhliin lähtöä, joten nyt on tyytyminen puhelimella nappattuun kuvaan.


Juhlalookki luotiin allaolevilla tuotteilla, jotka on tänään jälkikäteen kuvattu.


 Olen nyt jo tovin käyttänyt tuommosta kolmen meikkivoiteen komboa, joka on toiminut oikein hyvin. Lisäksi mulla on ollut kaksi pohjustajaa, Rimmeli T-alueelle ja tuo W7 Porefection! poskille. Hilma halusi vaihteeksi osallistua kuvienottohetkeen, siksi tuo karvanen möykky tuon yhden kuvan ylänurkassa :D Maybellinen Lash Sensational alkaa veteleen jo viimeisiään, mutta toimii vielä ihan kohtalaisesti. Lumenen kulmakarvageelistä en tykkää ehkä ihan niin paljon kuin Essencen vastaavasta, mutta se sattui ensimmäisenä eilen käteen. Onko kukaan muu muuten huomannut, että nuita pitkulaisia tuotteita kuvatessa on melkein mahdoton saada ne pysymään semmosessa asennossa, jossa tuo tekstipuoli olisi päällä?

Niin ja huulilla Avonin 3D Plumping -huulipuna sävyssä Uptown Pink, joka tuossa pärstäkuvassa näyttää vähän nudemmalta, kuin onkaan. Mutta ihan kiva semmonen vähän helpompi arkipuna.


Silmämeikkiin valikoitui vaihteeksi tämä niin loistava Makeup Revolutionin Flawless -paletti ja siitä sävyt Undercover (koko luomelle), Raw (luomivakoon) ja Café noir (silmän ulkonurkkaan).

Ihan hirveän myöhään en juhlissa ollut. Kymmenen maissa olin jo takaisin kotona, juuri sopivasti kun oletettavasti pahin örvellys oli vasta alkamassa. ;)

Mites teillä meni viikonloppu?

2 kommenttia: