torstai 10. syyskuuta 2015

Throwback haaste!

Muistatteko te vielä kun aloitte meikkaamaan? Tai mitä tuotteita teillä sillon oli käytössä? Taisin itse olla hieman myöhäisherännäinen mitä tuli kaunistautumiseen. Vasta yläasteella aloin miettimään, että olis ehkä syytä koittaa peitellä ah niin ihanasti kukkivaa naamaa.

Ensimmäiset omat meikkituotteet ostin joskus seiskaluokan aikoihin. Muistelisin, että se oli joskus ennen joulua. Olin sillon kaverin kanssa Seppälässä ja sieltä ostin peitepuikon ja puuterin. Valitettavasti en muista minkä merkkisiä ne oli, mutta jotain tosi halpoja ne joka tapauksessa oli. Ripsarina saattoi niihin aikoihin olla Maybellinen Great Lash, tai joku Lumene. (Sitä ennenhän olin käyttänyt taloudessa asuvien muiden naisihmisten kosmetiikkavarastoja.)

Haaste tulee siis tässä! Meikkaa itsesi niinkuin teit sillon joskus kun otit vasta ensiaskeleita värikosmetiikan maailmassa! Tämän on tarkoitus olla hauska ja antaa mahdollisuus nauraa itsellesi, koska elämän ei kuulu olla liian ryppyotsaista :D


Omana inspiraatiokuvana toimii tämä 8. luokan luokkakuva, jossa olin niin mahdottoman edustava! :D


En tietenkään omista enää niitä tuotteita, joita silloin aikoinaan käytin, mutta löysin sentään kokoelmistani vastaavanlaiset välineet. Meikkipohja oli useimmiten ihan pelkkä peitepuikko. Toisinaan hamstrasin paikallisesta Vapaa Valinnasta Lumenen meikkivoidenäytepussukoita, mutta niiden puutteessa kuorrutin naaman siis pelkästään peitepuikolla. Se tietysti piti kiinnittää puuterilla, jotta iho olisi todella mattapintainen ja väritön. Poskipunathan tuli kuvioihin vasta paljon myöhemmin. Kulmakarvani aloin värittämään ehkä vasta joskus ysiluokan tai lukion aikana. Ripsarina oli usein joku tuuheuttava, jota sitten laiton monta kerrosta. Alaluomen rajasin äitin harmaalla Yves Rocherin rajauskynällä. Mulla olikin siihen aikaan melkeinpä kestorajaus, koska minkäänlaista meikinpoistoainetta mulla ei tietenkään ollut käytössä, ja silmämeikit piti poistaa pelkällä vedellä. :D


Käytin tähän lookkiin siis e.l.f.:in All Over Coverstickiä, joka muuten olisikin ihan loistava tuote, jos kaipaisin todella peittävää meikkipohjaa! :D Puuteriksi valikoitui Rimmelin Stay Matte. Silmärajauksen modernina versiona Lumenen Natural Coden Pearly Taupe ja ripsillä Essencen Plum No Clump.

Loppuhuomautuksena pitää vielä mainita, että olen jo varsin nuorena ollut ihastunut tumman punaisiin huulipuniin. Yksi ensimmäisiä punia oli todella tumma punaruskea Nivean huulipuna, jonka nimeä en kyllä muista, mutta se oli semmosessa pitkulaisessa hylsyssä.

Uskallatko tarttua haasteeseen? 

8 kommenttia:

 1. Mä aion tarttua tähän, heti kun ehdin! Ihan loistava juttu! Mulla tulee olemaan kunnon puuterinaama, puuteria, puuteria ja vielä lisää puuteria. :D Itse taisin alkaa meikata kunnolla vasta ammattikoulussa, siihen asti kiinnosti enemmän tuoksut, kynnet ja hiustenlaitto.

  VastaaPoista
 2. Joo, tartun haasteeseen! Aivan törkeän hauska (myös kuumottava) idis!:D

  VastaaPoista
 3. Awws! Mulla on muuten ollut mielessä tää ihan sama! Täytyy ehdottomasti kyllä tarttua nyt haasteeseen : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin hienoa! Hieman pelkäsin ettei kukaan halua tarttua tähän :D

   Poista
 4. Hahaaa hauska haaste, mä mietin tätä, saattaisi omat lukijat vaan kyl säikähtää omaa sotamaalaustani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä överimpi, niin sen parempi vaan :D

   Poista