keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskuun loppuneetTässä kuussa sain käytettyä oikein kunnioitettavan määrän kosmetiikkaa loppuun! Moni sellainen tuote, jonka loppumista olen odottanut jo pidemmän aikaa, tuli vihdoin tiensä päähän tässä kuussa.


Näistä Flower Shopin käsisaippuoista olen paasannut enemmän täällä. Myös tämä blueberry & lotus blossom oli tosi kivan tuoksuinen. Harmillisesti vaan näitä ei ole paikallisessa Cittarissa myynnissä.

Garnierin Goodbye Damage ostin Sokoksen joltain tarjouspäiviltä, kun halusin vaihtelua Tresemmélle. Tämä oli kyllä niin peruskauraa, etten ostais lisää. Jos Garnierilta hiustenpesuaineita ostaa, on niiden syytä olla Responseja.

Rubélia Argan Oil hoitoaineen bongasin Halpa-Hallista. Se oli halpa ja ajattelin testata oisko se mistään kotoisin - no eipä ollu. Hirveen lirua hoitoaineeksi ja tuoksukin oli melko miehinen. Ei jatkoon!


Bangerheadin kuivashampoo tuli Livboxista keväällä. Hyvä tuote, ei tee hiuksista valkoisia, tuoksukin on mukavan raikas. Miinusta kuitenkin tuosta korkista, joka tuntu olevan tosi tiukassa jokaisella avauskerralla. Tämä on aika tyyristä noin niinkun kuivashampooksi, joten ei jatkoon.

Hollywood Star suihkusaippua oli heräteostos samaiselta Halpa-Halli-reissulta, kuin edellisessä kuvassa näkyvä Rubélia. Tuoksu paremmalta tuossa tuubissa, kuin käytössä. Kivan näköinen puteli, mutta kerta riitti.

Jälleen yksi Livboxin mukana kulkeutunut tuote loppui. Neutrogenan vaahtoputsari oli ihan jees, puhdistavampi kuin olin ajatellut, mutta ei kiitos lisää enää.


Dermosilin Body sprayhin on tarkemmin tutustuttu täällä. Tämä oli muuten tosi jees, mutta en tykänny tuoksusta, joten ei jatkoon.

Myös Simistä on lisäkertomusta saatavilla. Tämä on esiintynyt täällä blogissa jo niin monta kertaa, että ei varmaan tarvi sen enempää tarinoida. Tätä on vielä pari pulloa jemmassa.

Livboxin tuotteita nämäkin Cutrinin ColorISMit. Näistäkin voi käydä lukemassa käyttökokemuksia täällä. Ei jatkoon.


Edellisen linkin takana myös mielipide tästä Dermon hiuskiinteestä. Tämäkään ei lähde jatkoon.

Olisin niin halunnut tykätä tästä Misshan nimihirviöstä, mutta ei se sitten toiminutkaan niin hyvin, kuin olin toivonut. Ei jatkoon.

Ziajan silmämeikin poistoaineita loppuu melkein joka kuukausi, joten blogia taaksepäin selaamalla näitäkin pompsahtelee esiin siellä täällä. Jatkoon!


Rainbow'n kynsilakan poistoaineen jouduin taannoin ostamaan paremman (X-tran) puuteessa. Ei tämäkään ihan huono ollut, mutta onnettoman pieni pullo ei riitä pitkälle. Ei jatkoon!

Nivean mustapäälaput on niin kivoja! Jatkoon!

Glamglow'n naamiosta tulikin selostettua viime viikolla jokunen sananen täällä. Turhan kallis mun budjetille, joten ei jatkoon.

La Roche-Posayn voide oli kivan kevyt ja nopeasti-imeytyvä, mutta muuten aika mielenkiinnoton. Ei jatkoon.


Rimmelin Stay Matte primerin loppumista odotin pitkään ja nyt sen aika vihdoin tuli. Ihan ok tuote, ei erityisen hyvin pitänyt mun ihoa kiillottomana, mutta auttoi kuitenkin vähän. Ei jatkoon.

W7 Porefection! on ihan loistava pohjustaja. Tämä toimii mulla paremmin kuin Lumenen Bright Now Blur. Jatkoon!

Toinenkin Rimmelin tuote loppui, eli Saty Matte puuteri. Tämä on tosi hyvä, ja mulla onkin uusi jo korkattu, mutta sen jälkeen taidan vaihtaa johonkin toiseen ihan vain vaihtelun vuoksi.


Maybellinen Lash Sensationalkin tuli tiensä päähän. Tämä ei ole yhtä hyvä kuin tuo alempi The Falsies Volum Express, joka onkin oma suosikki Maybellinen ripsareista. Se pääseekin jatkoon, LS ei.

Olin jo ihan unohtanut tuon Isadoran Flashing Volumen olemassaolon, joten senkin oli aika lähteä, vaikka se olisikin ollut periaatteessa ihan käyttökelpoinen vielä. Se oli kuitenkin ollut auki jo keväästä asti. Ihan jees, mutta en varmaan ostaisi lisää. Täällä käyttökokemuksia. 


Tämmöinen läjä tällä kertaa. Kuukauden päästä on muuten tiedossa blogisynttärit ja jotain pientä arvonnan tynkää olen suunnitellut, joten kannattaa pysyä kuulolla.

4 kommenttia:

 1. W7 primer jäi kiinnostamaan, koska tuntuu ettei mulla ole nyt oikein hyvää primeriä ja tuo olisi ainakin halpa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mulla ainakin häivyttää ihohuokosia paremmin kuin mikään muu tähän asti testaamani pohjustaja

   Poista
 2. Mahtava läjä loppuneita. Katselen täällä ihan kateellisena. :D Toi Maybellinen ripsari on varmaan pakko testata, se on jäänyt jotenkin vahvasti mieleen ja joku muukin bloggaaja siitä tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee :D Mää testasin sitä joskus ajat sitten ja tykkäsin siitä sillon, mutta sitten en enää muistanu myöhemmin, että mikä se oli ja testailinkin uudestaan nuita eri versioita volum expresseistä ja tuo the falsies oli se, joka parhaiten toimi

   Poista