torstai 3. syyskuuta 2015

Syyskuun LivboxTämän kuun Livbox teki varmaan ennätyksen siinä kuinka nopeasti se saapui tilaajille. Tiistaina boxit oli lähtenyt liikkeelle ja monille boxit oli saapunut jo keskiviikkona. Itsellenikin ilmoitus boxin saapumisesta saapui jo eilen, mutta se tuli sen verran myöhään, etten enää jaksanut lähteä sitä hakemaan. Olin jo aikaisemmin hakenut toisen paketin, niin eihän sitä nyt viitti ihan jatkuvasti postissa rampata :D


Jos nyt ei joku ole vielä hoksannut, niin boxihan sisälsi bloggaajien suosikkituotteita. Mukaan oli päässyt yhdeksän bloggaajaa, joten boxeissa oli hieman vaihtelevuutta. Boxi sisälsi jo aikaisemmin Livboxin mukana tulleita tuotteita. Itse olen kuitenkin sen verran "tuore" tilaaja, joten en ole aikaisemmin mitään näistä saanut. Harmittaa toki niiden puolesta, joille näitä on jo tullut. 


Cutrinin öljyhoito on tarkoitettu hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille eli ihan hyvin itse ainakin menen tuohon kategoriaan. Tuoksu on tässä aika jännä. Mielenkiintoinen tuote, joka tosin joutuu hieman odottamaan korkkaamisvuoroaan.

Dermalogican daily microfoliantista mulla oli joskus miljoona vuotta sitten joku vielä pienempi näyte ja tykästyin siihen kovasti, niin on kiva päästä muistelemaan minkälainen tämä olikaan.


Carmexin huulirasva aiheutti eniten kulmakarvojen nostelua. Tämä on nyt ilmeisesti jo kolmas kerta, kun Carmex on boxissa mukana. Olisin odottanut Sannilta vähän jotain erikoisempaa tuotetta.

Glamglow'sta olen ehkä eniten innoissani. Olen näitä halunnut päästä testailemaan jo ties kuinka pitkään, nyt siihen onneksi tuli mahdollisuus! Toivottavasti tuosta minituubista riittää useampaan kuin kahteen kertaan.


Trindin kynnenvahvistaja on tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Toivon, että toimii mulla, koska juuri tämmöstä tuotetta mun kynnet todellakin kaipaa. 

Mietin, ennen kuin sain tämän boxin, että onkohan tässäkin mukana Lumenen tuote ja no olihan se! :D Mulla oli joskus kauan sitten vanhempi versio tästä kulmavahasta, joten ihan mielenkiintoista nähdä toimiiko tämä paremmin.

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä boxi. Mitään riemunkiljahduksia tämä ei aiheuttanut. Ehkä odotin enemmän semmosta viime vuoden kaltaista, jossa oli oikeasti tosi kivoja tuotteita (kuten nyt vaikka se Dolce suihkugeeli).

4 kommenttia:

 1. Cutrinin öljy on kiinnostava, mutta ei tää ollut mielestäni ollenkaan niin hyvä bloggaajaboxi kuin viime vuotinen, jossa oli ihan loistavia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ihan tosissani aloin miettimään tilauksen lopettamista, koska ei tää enää aiheuta semmosia innostuksen tunteita, kuin silloin joskus aikaisemmin. Täytyy kuitenkin vielä odottaa pari kuukautta, että saa vielä pisteillä tilattua ilmaisen boxin ;)

   Poista
 2. Boksi tuli kyllä perille ennätysnopeasti! Jotkut olivat saaneet sen jo keskiviikkoaamuna. Ennen meni aina noin 2 päivää pidempään toimituksessa kuin nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se uus toimitus systeemi on kyllä nopeuttanut boxin kulkua ihan älyttömästi!

   Poista