lauantai 19. syyskuuta 2015

Smoky Saturday

Ajattelin lanseerata tämmösen uuden juttusarjan, kun tässä männä viikolla tuli mieleen, etten juurikaan käytä luomiväripalettejen tummimpia sävyjä. Tartun yleensä aina niihin helppoihin vaaleisiin sävyihin ja tummat jäävät auttamatta paitsioon. Enkä juurikaan harrasta iltajuhlia, joissa smoky-meikit olisi todella passeleita. Joten, jotta saisin myöskin ne tummimmat sävyt käytettyä, tästä lähtien lauantait on pyhitetty niiden käyttämiseen.

E.l.f.:in pannuprojektikin inspiroimana päätin ottaa tähän ensimmäiseen postaukseen nuo on-the-go -paletit. Pigmenttiä niissä napeissa ei ihan älyttömästi ole, joten tästä ensimmäisestä lookista tuli vähän kevyempi kuin olin ajatellut.


Huomasin juuri, että tämähän lähti käyntiin varsin loistavasti... NOT! Tuohon alakuvaan on virheellisesti tullut ykkönen väärän napin kohdalle ja olin unohtanut numeroida kuvasta tuon shimmerisen valkoisen, jota käytin silmien sisänurkassa. Tekevälle sattuu jne.

Anyway.... aloitin meikin tekemisen siis tuosta tuon ykkösnapin yläpuolella olevasta mattavaaleasta. Sen jälkeen levitin tuota kakkosta koko luomelle. Se olikin huomattavasti kesympi sävy kuin olin odottanut, mutta oh well.. Ulkonurkkaan töpöttelin sitten tuota kolmosta ja häivyttelin sitä vähän ulos ja ylös. Pyyhkäsin sitä myöskin alaluomelle. Tein yläluomelle rajauksen ensin tuolla nelosella, mutta totesin sen liian vaaleaksi, joten laitoin päälle vielä vitosta. Sisärajauksissa käytin Lumenen Natural Coden rajauskyniä, alhaalla uutta Pearly Taupea ja ylhäällä vanhaa mustaa Eye Intensifieria.


Ripsillä on essencen Plump No Clumpia, jonka annoin ihan suosiolla lässähtää suoraksi, koska lisäsin vielä Ardellin Accent Lashes -irtoripset silmän ulkonurkkiin. Irtoripset on huomattavasti helpompi laittaa kun ripset ei ole liian taivutetut.

Tosiaan, tästä ei nyt tullu erityisen smokya, mutta ens viikolla jotain rohkeampaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti