sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Smoky Satur... eiku..

Tämän viikon Smoky Saturday ei ihan osunut oikealle päivälle. Otin torstaina kuvat valmiiksi, mutta kun lauantaiaamuna aloin niitä koneelta syynäämään, huomasin niiden olevan niin kakkalaatuisia, ettei ollut mitään järkeä niitä täällä julkaista. Eilen sitten toveri J tuli kylään, niin en ehtinyt ottaa kuvia uudestaan. (J:n ratsastusaiheista blogia voipi seurata täällä.)

Mutta onneksi tänään ei ole mitään ohjelmaa, joten tämän viikon Smoky Saturday onkin Smoky Sunday. Tästä ei tullutkaan uusintaa niistä, torstain epäonnistuneista, vaan päätinkin luoda jotain ihan muuta. Purkkimafian puolella on näkynyt Urban Decayn Lounge -luomiväri, ja sen innoittamana kaivelin oman Wet n Wildin Comfort Zone -paletin esille.


1. Väritin ensin luomet mustalla kynällä, ja sen päälle lisäsin tuota Lounge dupea, eli tuota nappia, joka yläkuvassa on merkattu ykkösellä. Musta väri tuo kivasti lisäpotkua tuohon sävyyn!

2. Sen jälkeen lisäsin hieman silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon noin 1/3 silmän pituudesta tuota tumman vihreää Crease sävyä. Sen häivytin Eyelid (3.) sävyä käyttäen ja kulmaluulle lisäsin Browbonea (4.)

3. Crease (5.) koko alaluomelle ja lisäksi hieman Definieria (6.) ulkonurkkiin alaluomelle.


Rajaukset on tehty e.l.f.:in mustalla Brightening eyelinerilla ja ripsillä Maybellinen Lash Sensational.

Tämmöstä tällä kertaa!

Ps. Se torstainen lookki suattaapi olla vielä tulossa jossain vaiheessa entistä ehompana..

4 kommenttia:

  1. Ah tää paletti on vaan niin upea! Ja ihana meikki, tosi hyvin onnistunut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tää paletti pitäis ehdottomasti löytyä kaikilta ;)

    VastaaPoista