tiistai 22. syyskuuta 2015

Ripsiprinsessa

Ennen kun muutin tänne pikkupaikkakunnalle, josta ei essenceä myydä (harmi sinänsä, koska täällä on kuitenkin sekä Halpa-Halli että Tokmanni), kävin hamstraamassa läjän essencen ripsareita. Yksi niistä oli Lash Princess False Lash Effect Mascara. Oot Meikannut! -blogin Anna tämän ehtikin jo esitellä ja sen inspiroimana päätin vihdoin korkata tuon omani.


Ripsarin hylsyä ei voi kyllä mitenkään kehua. Kumiset yksityiskohdat tekee siitä jotenkin lapsellisen. Ja noh, nimikin on vähän sen suuntainen. Mutta ei koiraa karvoihin katsominen, eh? 


Harjaosa on todella perinteinen. Muistelisin, että Lumenella oli joskus joku ripsiväri, jossa oli aivan identtinen harja.. Kaiken kaikkiaan siis vaikuttaa melko tylsältä, mutta ensireaktio tästä oli että whoa! Vaikka essencellä onkin hyviä ripsareita ja hintaansa nähden todella toimivia, en ihan osannut kuvitella tämän olevan niin hyvä kuin millaiseksi se osottautui! Monien ripsareiden yhteydessä on käytetty sanaa "viuhkamainen" kuvaamaan tulosta, jota sillä kyseisellä ripsivärillä olisi mahdollista saada aikaan. Tästä voisin hyvinkin sanoa, että tällä saa juurikin semmoiset viuhkamaiset ripset.


Ylimässä kuvassa ripset on ihan vaan taivutettu, keskimmäisessä kuvassa on kerros Lash Princessiä ja alakuvassa on Misshan Power Fix -mascaraa ja sen päällä LP. Keskimmäisestä kuvasta huomaa, että tämä ei ihan suoraksi taivuta ripsiä, vaikka ei vedenkestävä olekaan - pointsit siitä!

Alle neljän euron ripsariksi ehkä yksi parhaita tähän mennessä testaamiani!

4 kommenttia:

 1. No joo, vaikuttaa loistavalta kuvista päätellen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen toinen loistava ripsari Lashmania sai tästä kyllä haastajan :D

   Poista
 2. Mulla oli tästä se versio missä tekstit ovat punaisella, ja se tuntui tosi kuivalta. Jäi aika vähälle käytölle, vaikka ihan pitkät ripset sillä sai, mutten voi sietää kuivaa ripsarimassaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei mun mielestä ole mitenkään kuivantuntonen massa, pikemminkin semmonen sopiva, joka ei oo liian märkä mutta ei myöskään liian kuiva :)

   Poista