maanantai 7. syyskuuta 2015

Project Pan: e.l.f. edition

Mulle on kertynyt jokunen e.l.f.:in luomiväripaletti, joko itse ostettuna tahi kaupanpäällisenä. Koska niitä niin harvoin tulee käytettyä, ajattelinkin, että olisi aika ottaa ne tehokäyttöön, jotta joskus niistä pääsisin eroon.Mikäli project pan on terminä tuntematon, niin pähkinänkuoressa se siis tarkoittaa sitä, että käyttää pois olemassa olevia tuotteita. Projektin aikana olisi tarkoitus kaiketi olla ostamatta uusia tilalle, ennen kuin vanhat on loppu, mutta en mene vannomaan, että itse näin toimisin ;) Haluan vain päästä eroon vanhoista, vähälle huomiolle jääneistä paleteista.

E.l.f.:in luomivärien laadussa saattaa olla jopa yhden paletin sisällä melkoisesti eroa, minkä vuoksi saatan jättää suosiolla kaikki huonompi pigmenttiset värinapit vähemmälle käytölle, ja keskityn niihin, joista oikeasti jotakin irtoaa.


Näistä on-the-go paleteista on helppo lähteä liikenteeseen, koska näissä pannu jo paistaa läpi. Tuon ruskeamman paletin huulipunia tuskin tulen käyttämään, koska ne näyttää mulla ihan hulluilta! :D Niin ja tuo tummempi poskipuna kuluu varmasti todella hitaasti, koska sitä ei tarvi kuin hipasta siveltimellä, ellei halua poskipunaövereitä.


Nämä kaksi kuuden värin palettiakin saattaa päästä tehokäyttöön. Tuo ruskeampi versio näistä kahdesta ei sinänsä ole yhtään pöllömpi, sävyt on tosi kivat ja useimmista näissä onkin ihan runsaasti pigmenttiä, ne vaan on ihan järkyttävän jauhoisia.

Mutta näillä lähdetään liikenteeseen. Katsellaan vaikka tuossa parin kuukauden päästä missä mennään.

4 kommenttia:

 1. Voin vain ihailla miten näissä jo muutamat pannut paistaa! Itse voin vain haaveilla siitä, että saisin jonkun poskipunan pohjan näkymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunat tuntuu kyllä kuluvan tosi hitaasti nykyään. Mistäköhän sekin johtuu? ;)

   Poista
 2. elf kyllä kiinnostaa, mutta en ole vieläkään hahmottanut mistä sitä saa? Kauniita unia Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa elfiä myy jotkut apteekit. Euroopan elf pisti keväällä pillit pussiin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan verkkokauppa on aukeamassa uudestaan tänä syksynä

   Poista