keskiviikko 2. syyskuuta 2015

H&M Cream Lip Colour

H&M:n kosmetiikkatuotteet sai loppukesästä kasvojen kohotuksen uudistuneiden tuotteiden myötä. Vilautinkin aikasemmin omaan silmään sattuneita mielenkiintoisia tuotteita, ja kun tilasin uuteen kotiin pari sisustustyynyä, niin pitihän mun nakata ostoskoriin myös jokin uutuuskosmetiikka. Valinta kohdistui tällä kertaa huulipunaan. Ei sillä, että tarvitsisin yhtään enempää niitä, mutta, noh, kun...


Online shopissa nämä taitaa olla nimettynä ihan vain huulipuniksi, mutta paketin kyljessä lukee Cream Lip Colour. Omani on sävyssä Deco Ruby. Jos hylsyn kyljessä ei olisi tuota H&M:n logoa tätä voisi äkkiä luulla jonkun kalliimman merkin tuotteeksi. Vieläkö muistatte miltä ne vanhojen punien pakkaukset näytti? Nämä uutuudet on kyllä ulkonäöltään todella paljon paremman näkösiä.


Pahvipakkauksen kyljessä on sisältä paljastuvasta sävystä vähän osviittaa antava värillinen tarra, mutta sitä ei kannata uskoa. Sen perusteella olisin voinut luulla tämän olevan hyvin lähellä Milanin Uptown Mauve -sävyä. Ehei sentään - tämä on huomattavasti rusehtavampi sävy. Mutta jos tästä "blottaa" hieman ylimääräistä punaa pois, muuttuu se kylmemmän marjaisaksi sävyksi.


Kuten nimestä voi päätellä, tämä tuntuu erittäin kosteuttavalta huulilla. Kestävyydestä huulilla en osaa sanoa vielä sen kummempaa, mutta tuo käteen swatchattu jälki ei lähtenyt edes suihkussa täysin pois.

Kaiken kaikkiaan vaikuttaa erittäin hyvälaatuiselta huulipunalta. Sävyjäkin on valikoimassa runsaasti, ja ne on netissä kivasti järjestelty eri väriryhmiin. Nice job, H&M!


Onko kukaan muu ehtinyt näitä vielä testaamaan? 
Tai jotain muita niistä uutuuksista?


Ps. Nämä maksaa 9,99.

12 kommenttia:

 1. Mulle, mulle !!!! Tänään käväsin Hennesissä ja hyllyt ammotti vielä tyhjyyttään :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, voi harmi! Toivottavasti pian ilmestyvät varsinaisiin myymälöihinkin

   Poista
 2. No ohhoh, onpa ylellisen näköinen H&M:n huulipunaksi! Näyttää vielä kosteuttavaltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykästyin kyllä kovasti niihin uutuuksien pakkauksiin, on nimittäin todella tyylikkäitä!

   Poista
 3. Tosi kaunis puna, vaikuttaa hyvälle! :)

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään hiplailemassa H&M:llä, ja mukaan tarttui myöskin huulipuna, en nyt muista sävyn nimeä, mutta puna on ruskea. Ja oho, onpas laadukas! Vaikuttaa pitkäkestoiselta, mutta myös suht kosteuttavalta. Ja kaikki muukin uutuuskosmetiikka vaikutti kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olin kyllä ehkä hieman yllättyny miten hyvälaatuinen tuo huulipuna on. :)

   Poista
 5. Kävin ja ihastelin ja ihastuinkin. Ostin pitkäkestoisen huulikiillon ja luomivärin, mutta himotsin kaikkia tuotteita. Onnistunut uudistus :)

  VastaaPoista
 6. Nyt kyllä näyttää hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tutustumisenarvoisia tuotteita ehdottomasti nämä uutuudet :)

   Poista